Вінніпег для українців Канада
-
Ну в принципі так
-
Продаю обідній стіл. Висота 75 см, ширина 91 см, довжина 151, або 181 см. Ціна 80$cad.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка на рахунок кліматичних? Якщо ми в Канаді 2 місяці чи можемо вже подаватися на кліматичні ?
-
Доброго дня! Порадьте будь ласка де зробити переклад документів щоб не за всі гроші світу?
-
Доброго дня Підкажіть як краще формувати кредитну історію Мені казали що не можна витрачати більше 30% від суми кредитки, наприклад 1000 Дол кредитка максимум витратити це 300 доларів. Це так? Це мається на увазі за місяць чи за одну транзакцію, де ти витратив а потім відновив баланс?
-
Я прийшов з програмою Cuaet. Чи можу я змінити своє турецьке посвідчення водія на канадське посвідчення водія в рамках Cuaet? Хтось має досвід чи знання з цього питання? (Згідно з офіційною угодою між Туреччиною та Україною, з 2022 року вирішено замінити водійські права двох країн без іспиту.) Якщо можна замінити турецькі водійські права на українські, то це має сенс замінити турецьке посвідчення водія на канадське. Де я можу отримати інформацію про це?
-
Добрый день. Прочитала в Фейсбуке, что тем мужчинам, кто хочет новый паспорт себе оформить-будут выдавать бумажку, что не продлевают паспорт пока они не явятся на мед комиссию на Украину и когда их паспорт закончиться, то без проблем доставят на Украину и без паспорта. Не могу понять: это запугивание или правда? Спасибо!
-
Так