Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, вперше замовляємо з Амазону, ось таку смс отримала, кажуть що загубили адресу і просять гроші. Скинули додатковий лінк для переходу, я поки не заходила, схоже на розвод якійсь, бо Амазон нічого не пише. Може хто стикався з такою ситуацією, може дати пораду, дякую.
-
Дякую
-
Вітаю! Сьогодні, у суботу, 28.12.2024 року, о 16-00 маємо ФІНАЛЬНУ ГРУ МІСЯЦЯ у «Монополію». Не пропустіть шанс стати найкращим гравцем грудня 2024 року. Досвід значення не має, головне бажання. Також по закінченню гри у «Монополію» на вас чекають інші настільні ігри, дружня атмосфера та приємна музика. Участь БЕЗКОШТОВНА. За детальною інформацією пишіть мені у особисті повідомлення.
-
Вітаю! Сьогодні, у суботу, 28.12.2024 року, о 16-00 маємо ФІНАЛЬНУ ГРУ МІСЯЦЯ у «Монополію». Не пропустіть шанс стати найкращим гравцем грудня 2024 року. Досвід значення не має, головне бажання. Також по закінченню гри у «Монополію» на вас чекають інші настільні ігри, дружня атмосфера та приємна музика. Участь БЕЗКОШТОВНА. За детальною інформацією пишіть мені у особисті повідомлення.
-
-
🚀 Желаете вывести ваш бизнес на новый уровень? 🇺🇦🇧🇾 Я — Дарья, маркетолог с 15-летним опытом. Если вы стремитесь: ✅ Обеспечить себе персональное сопровождение и узнать, как правильно запускать эффективную рекламу ✅ Притягивать новых клиентов с оптимальными расходами ✅ Применить проверенные методы, которые эффективны в вашей сфере ✅ Доверить запуск рекламы профессионалу 🎯 За короткий срок вы освоите ключевыми инструментами маркетинга и SMM, которые помогут увеличить количество клиентов. 🎁 Подарок для вас — консультация! Действует 6 часов с момента, как вы увидели этот пост. Не откладывайте — напишите мне, и уже сегодня сделайте первый шаг к увеличению продаж вашего бизнеса! 📱 Запись через Telegram: @daria_dorda
-
Всім привіт Здам в сабліз квартиру за адресою 230 good st На 1 лютого В будівлі присутній тренажерний зал, зал кінотеатр та паркінг ( за нами закріплено місце на підземному паркінгу ) Якщо когось зацікавило, прошу в особисті Також додаю 3д рум тур my.matterport.com/show/?m=ayMt1xSHCLZ Ціна 1440
-
Продається «БОБ» за 270$ купив його за 420$ трішки був порваний але я його полагодив спеціальним чорним клеєм і він тримається дуже добре. «Як бачите клею я не пожалів» Я на ньому відпрацьовані удари ногами, руками, коліна і ліктями. Можу скинути ціну кому цікаво пишіть. Усім гарного дня.
-
С 1го февраля доступна комната в двухэтажном 3х комнатном townhouse. Район The Maples.Цена $570, в стоимость входят все ком услуги. Интернет за дополнительные $25. Парковка еще +75$. Есть стиральная и сушильные машины. Рядом находятся Dolorama, Lucky supermarket, автобусные остановки. Торговый центр Garden City, Walmart , Freshko 1,5km от дома. Только долгосрочная аренда. Предпочтительнее парень до 30 лет.