Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка заповнюю форму на отримання нового ворк перміту, там є розділ members 1) в цей розділ треба дитину також додавати чи тільки дорослих 2) В мене як в основного апліканта потребує копію старого ворк перміту, а для family members ні
-
Кожну середу с 12.00 в Best Western приходить консультант бесплатный але до нього треба якось записуватись
-
Ми хочемо піти
-
Добрий день . Мені потрібна допомога. В нас сину 2,5 роки. Куди можно з ним тут піти погуляти пограти? Парки або може є центри дитячі. Буду дуже вдячна, бо живемо ще в готелі і не знаю вже як розважити дитину
-
SECRETLAND 10-дюймовий матрац з гелевою піною з ефектом пам’яті, 7-зонний односпальний матрац із кишеньковою пружиною. у коробці, стан новий 190x137 FULL 270$
-
Вітаю! Може хтось працює в MCI на Clarence Ave та живе в районі kildonan place/ peguis/ transcona відгукніться
-
Доброго вечора ! Планую з сином(12 років) в кінці квітня літіти В Канаду. Але хотіла запитати ,скажіть будь ласка, де можно знайти інформацію про волонтерів ,які допомогають українцам на перший час тобто отель в Вінніпег? Або це вже все не актуально?Заздалегідь дякую.
-
Підкажіть будь ласка магазин в Вінніпезі схожий на Українську Єву.
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, чи можли анулювати Канадську візу , якщо вона вже вклїна в паспорт, і я знаходжусь в Вінніпезі? І як її можно анулювати, хочу повернутися в Європу.
-
Волонтёры есть в аэропорту , заранее вы не сможете записаться или забронировать
-
Люди писали, что ее невозможно аннулировать В Канаде не понимают зачем это нужно и на просьбу закрыть ее, отвечают, что просто не пользуйтесь ей и всё