Вінніпег для українців Канада
-
Так кожна провінція пише правила обміну і володіння водійського посвідчення під себе, тому і такі часові розбіжності. До речі в Онтаріо, як і в Манітобі заборонено мати водійське посвідчення Канадське і іншої держави. Копирсатись в місцевих правилах, щоб знайти Вам посилання ніхто не буде, більшість довіряє тому, що їм сказали органи місцевого самоврядування.
-
Я не згідний тут з Pembina я проживаю на Riverside Dr тут ще й Озбурн один з найбагатших в Вінніпезі нижче переправив фото дивіться Не живете тут.не ставте шаблоні мітки на хороших районах
-
Я живу на Pembina Hwy
-
Шукаю роботу швеї може хтось щось знає мови незнаю 2042930788 буду дуже вдячна за інформацію
-
Ищy паpня для ⲃстречи!♥️ В чaтах не оcoбo зaвисaю, cмотри ⲃ пpoՓиль,нaпиши мн𝚎
-
Ты пишешь уже второй раз. Есть группа для таких сообщений.
-
Как они уже достали!!!
-
То бот для розкрутки на бабло
-
Тут або є адмін, який з цього заробляє, або немає постійного адміна, тому-що телеграм -чат не заробляє на рекламі.
-
Продаємо ліжко з матрасом, в користуванні було місяць. Купували в магазині Best sleep Amish. Ціна 450$
-
Привіт дівчатка 🌷 Я майстер манікюру та бровист пропоную свої послуги: Корекція Фарбування Ламінування Висвітлення брів Манікюр та педикюр 🌸 Інструменти проходять повну стерилізацію 🫰 Знаходжусь район Garden city 🌆 Number 4318771237 Інстаграм сторінка eyebrows_and_nails_bar
-
Здравствуйте, прекрасные девушки! Хочу предложить вам услуги окрашивание , ламинирования бровей и ресниц 👁️🗨️ Работаю в районе Transcona. При первом посещении ламинирование ресниц бесплатно ( до конца марта)! На все вопросы отвечу в мессенджер!