Вінніпег для українців Канада
-
Доброго ранку шановні! Пішли записатися до сімейного лікаря,нам призначили 18 липня для знайомства з ним у клініці))) Це нормально,чи все ж таки іншого пошукати?
-
Вполне, некоторые полтора года, до сих пор нет доктора ...
-
Це нормально. Нам теж назначили на липень. Швидко призначають тому у кого якісь хронічні захворювання або інвалідність , і потрібні ліки за рецептом . У моєї доньки группа то їй назначили на сьогодні , бо в неї постійні ліки які вона має пити , а вони тільки по рецепту . То ми сказали що нам потрібні ліки і її записали раніше .
-
Доброго дня! Я працюю в автосалоні міста Вінніпег Nissan Vickar. З радістю допоможу підібрати ідеальне авто під ваші потреби! Є багато нових авто в наявності, гарні умови лізу та кредитування(кредитування починається з 3.99%). Також є багато різноманітних авто з пробігом. Звертайтесь, допоможу підібрати найкращий варіант для вас по кращим умовам! Є можливість придбання авто в лізинг, файненс та за кеш. Буду радий знайомству! 1424Regent Ave. 204 952 5878 Євгеній [email protected]
-
Дякую за відповіді
-
хтось знає яка зарплата в sobeys на розкладці?
-
Скам
-
Мені одна посилка вже відправлена з України,в дорозі,через НП. Але там одразу попередили,що можна відправляти,а що ні. А другу посилку трохи згодом мені відправлятимуть через Укрпошту. Там дозволили небагато ліків,цукерок… то буду бачити який результат. Бо відомі кейси,коли через Укрпошту розкрадають частину посилки,тому цінне для мене поїхало через НП 🤷♂️
-
Як я розумію, все залежить від нагруженості певного лікаря і можна записатися раніше, якщо попасти до того, в якого менше пацієнтів
-
Вітаю, я переїжджаю з бейзменту та шукаю собі на заміну людину. Бейзмент після свіжого ремонту, ми були першими жильціми, власна пральна машина та сушка. Одна кімната дальня (там живе людина), інша кімната (з якої виїжджаю) та зала. Також є кладова, в якій можна зберігати великі речі. Два паркомісця. Локація - біля Ред Рівер Колледж (не той, що в Даун Тауні, а той що на Notre Dame). Дуже хороший ленд лорд. Вартість - 787 доларів на місяць (все включено, окрім вай-фаю). З сусідкою інтернет виходив 30 доларів на місяць. Сусідка дуже порядна та тиха людина.