Вінніпег для українців Канада
-
Hello everyone I work as Hiring Administrator, and my office is looking for a new staff who wants to work remotely from home or at our offices. The main role is entails sending and receiving of emails, which can be part-time/full-time with a Weekly wage of $600 The job is flexible and can be done on weekends. Great for new moms, retirees, or anyone looking for a side job or working from home. If anyone is interested send a dm for more information
-
Продам матрас квін 100 cad
-
Теж рекомендую до співпраці!
-
. IMMEDIATE HIRING!! (ANYWHERE IN CANADA) available person for Personal Assistant remotely. Five days a week(part time) 4hours daily good pay If interested, please send a message to me for more information.
-
🚘Авто а оренду🚘 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Від 39/49/59 / день , залежить від року авто. ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber
-
Дивлячись куди. Якщо в Україну то 3 долари хвилина
-
Дяку за відповідь, бо в мене малий сьогодні грався з телефоном і подзвонив в Україну, хвилин дай Боже наговорив. То я вже починала панічно хвилюватися за чек. Але якщо по 3, то больно для бюджету, але не критично. В будь-якому випадку дякую вам велике за відповідь 😍
-
Бесплатно Garden city
-
Ножки откручиваютяВыс.18инч.дл46инч.5 Шир 30.5 20$
-
7л. 15$ Garden city
-
15$ Garden city
-
40$ Garden city
-
12 травня ФОТО ДЕНЬ У СТИЛІ Old Hollywood з готовим образом і дим машиною!😍 Дівчата, привіт! Мене звати Софія, я професійний фотограф у Вінніпезі. Запрошую вас на розкішну фотосесію у стилі Old Hollywood! Що вас чекає: ✨макіяж і зачіска від візажиста (як у Голлівуді🤩) ✨готовий образ (чорний, білий, червоний, синій) як на моєму фото на вибір ✨фотостудія у вінтажному стилі The walker studio exchange ✨фотосесія 30-40 хвилин від мене ✨дим машина для унікальних фото ✨всі фото в оригіналі і 10 фото у обробці Ви можете приймати участь з чоловіком!👩❤️👨 Залишилось 2 місця по дуже гарній ціні!🔥 Для броні місця пишіть у приватні повідомлення @sofi_gapon чи у Інстаграм www.instagram.com/sofi.gapon?igsh=MXh1cWF0OW11dXE0MQ==
-
Триммер для волос,бороды и носа. 20$ Garden city
-
Безкоштовно!!! Може комусь потрібно, приїдьте заберіть. Колеса, руль, гальма, сідло, педалі... все є. 2441 Portage Avenue Winnipeg. Задній двір
-
Hello Any available person for Personal Assistant remotely. Five days a week(part time) 4hours daily good pay If interested, please send a message to me for more information.
-
Без поняття... це сусіди виставили щойно. Так це для дитини
-
Це дитячій?