Вінніпег для українців Канада
-
Добрий день. Ситуація така - отримав штраф за перевищення швидкості у шкільній зоні. Але на фото, яке прикріпили до штрафу мій автомобіль поза межами шкільної зони. Зробив фото і відео докази, щоб оскаржити його, але вони сказали, що фото unclear. Треба консультація з адвокатом, бо не хочу платити за те, чого не робив. Можете підказати когось ?
-
🔥Важливо🔥Як не залишатися без роботи в Канаді і постійно зростати. youtu.be/AWtNlZxcN1M
-
Як це допоможе конкретно вам???
-
И делиться в местном чате лайФаками
-
І ще таке запитання.Як можна арендувати машину ,якщо там просять банківську картку.Можна картку банку другої країни?
-
Скажіть будь ласка , чоловіку прийшов лист що його ворк перміт одобрено.І зараз його треба одержати.Дзвонили в ІRCC йому сказали треба одержати на кордоні або виїхати та заїхати до Канади.В мене таке питання - всі хто не отримав ВП в аеропорту ,їдуть за ним на кордон ?Нам сказали їхати на кордон з Америкою.
-
Вітаю всіх мешканців групи. Чи може хтось підказати, чи має значення, хто сплачує кошти під час подання заявки на отримання візітор візи? Це обов'язково має бути заявник чи ні?
-
Привіт, може хто знає коли буду день відкритих дверей у Вінерсі?
-
Добрий день. Ситуація така - отримав штраф за перевищення швидкості у шкільній зоні. Але на фото, яке прикріпили до штрафу мій автомобіль поза межами шкільної зони. Зробив фото і відео докази, щоб оскаржити його, але вони сказали, що фото unclear. Треба консультація з адвокатом, бо не хочу платити за те, чого не робив. Можете підказати когось ?
-
Добрий вечір! Чи робив хтось фторування зубув тут? Яка ціна приблизно і де робили? Дякую!
-
Дівчата, запрошую Вас на групові тренування ПІЛАТЕС в районі Grant Park Вівторок 18.30 Пʼятниця 18.30 Пілатес -це збалансоване тренування у спокійному темпі для всього тіла, спрямоване на розвиток і зміцнення мʼязів, оздоровлення хребта та суглобів. Для запису на тренування пишіть в особисті чи телеграм +1(431) 990-77-34 Марія
-
Hello. I am a technician of appliances such as Fridge Stoves Washing machine Dryer Dishwashers Installation of dishwasher and washing machine Diagnostics and repair of applinces. Small plumbing works Replacement of kitchen/bathroom hoses and faucets If you interested please text me here or phone number 584-888-3331 Привіт. Пропоную послуги з ремонту домашніх електро приладів таких як: Холодильник Плита Пральна машина Сушарка Посудомийні машини Встановлення посудомийної та пральної машин Діагностика та ремонт техніки. Дрібні сантехнічні роботи Заміна шлангів та змішувачів на кухні/ванній Якщо Вам потрібна допомога чи консультація напишіть мені тут або смс повідомлення на номер 584-888-3331
-
10$Garden city