Вінніпег для українців Канада
-
Всем добрый вечер.Помогите кто может с вайзом, не проходит плптеж из Украины, все перепробовала, позавчера перевела немного, теперь плптеж недоступен , мол только прямой из Канады
-
Не проходит
-
Не выходит , ну никак, я честно не знаю что делать , очень деньги нужны , помогите пожалуйста, извините, что написала поздно
-
Вот такое вот пишет
-
Канадський піар для українців. Все, що потрібно знати youtube.com/live/Ni5gcqydWwU?feature=share
-
Дякую , все заробила так 😉Але поки тиша
-
Доброго вечора! Потрібно відправити з України в Вінніпег кота, можливо може хтось допомогти з інформацією, як це можливо зробити.
-
В пекарню на 161 Osborne St наймають людей. Не питайте деталі, просто висіло оголошення:)
-
Вітаю Мене звати Ілона і я створюю вічне мистецтво на вашому тілі. Запрошую до себе на сеанс тату за солодкими цінами.
-
Всім привіт, я дуже рідко таке роблю, але хочу поділитися гарним відгуком. На фото я та мій бербер Тревор. Супер чоловік, любить свою роботу і дуже старається кожен раз коли я приходжу до нього, виводить кожну лінію наче я картина. В барбершопі завжди приємно пахне, грає прикольна музика і загалом чудова атмосфера дружнього спілкування. Голова плюс борода всього 30 баксів за стрижку(чайові вітаються). Якщо хтось шукає, дуже рекомендую. Не потрібна супер англійська, достатньо показати фото, яку зачіску ви хочете(я так робив перший раз). Залишу номер сподіваюсь адміністратор не заблокує даний відгук +1 (204) 228-8427. Адреса 329 Pembina Highway. Напишіть йому для запису в зручний час. Нічого не заробляю з цього тому про те, що порекомендував Юрій говорити не обовʼязково, головне приходьте, впевнений залишитеся задоволеними.
-
Це правда, він стереже мого чоловіка також 🙂👍
-
Так, та не страшно, який сенс з групи в якій не можна нічого обговорити і нічим поділитися