Вінніпег для українців Канада
-
Чула що на 935 Main st можна через Meest відправити
-
Отправляли Укрпочтой. Посылку получили примерно через две недели.
-
🔥АКЦІЯ🔥 🚗 від 30$ ДЕНЬ + такс🚗 🔥 10% SALE for all other car ▪️мінімальний строк оренди - 1 день ▪️спробуйте новий сервіс оренди онлайн ▪️ без особистого контакту, тепер можна оренду авто 24/7!!! ➡️ (Форма контакту виконується в робочий час) ▪️10:00-18:00 ПН-СБ 🧭 Завітай -- Winnipeg 2140 McPhilips Unit 8 📞Дзвони /пиши -- 204-291-6395 Viber/WhatsApp @win_uber - telegram
-
Ой, я не те прочитала 🫣
-
Так, можна в свого фемілі лікаря отримати направлення до вузькопрофільного, якщо є відповідні скарги, можна не мати фемілі доктора, тоді в любій волк ін клініці в порядку живої черги можна потрапити до чергового лікаря і він теж може виписати направлення
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як продовжити проїзний тут? Потрібно заповнити знову форму?
-
Кого цікавить робота на наступний тиждень на івенті (розпродаж). Пишіть менеджеру своє повне ім'я англійською, номер телефону та імейл на адресу [email protected] Зп 17 долл/годину, оплата після завершення івента на карту. Графік роботи з 8 ранку до 10 вечора щодня з 10 по 16 червня. Можна обрати години, коли можете працювати (це теж додайте в повідомлення). Не скам, працюю з ними другий рік. Приєднуйтесь до нашої команди 😉
-
Отдаю Ботинки Respect Кожа 41 размер Район Портедж Плейс
-
Продам смарт годинник Т800. Стан нового 30 cad
-
Привіт, продаю різні дрібнички для манікюру (мені не зручно з ними працювати, бо я ще новачок)