Вінніпег для українців Канада
-
Здравствуйте 🤝 Прошу прощения что так поздно пишу. У меня есть вопрос относительно участия в двух иммиграционных программах. Можно ли одновременно выступать в качестве поддерживающего лица по Номинационной программе Манитобы и участвовать в спонсорстве по федеральной программе Pathway to Permanent Residence for Ukrainian Families? это возможно?
-
-
-
Вітаю!!! Кому потрібні матеріали для манікюру і педикюру з України Вінніпег. www.facebook.com/profile.php?id=61553960290493&mibextid=LQQJ4d www.instagram.com/beauty_winnipeg__ua?igsh=MWowOWliM3Y2YjRp&utm_source=qr
-
В наявності?
-
Хочете відпочити у вихідні на пляжі, або поїхати в інше місто, можу відвезти (без малих дітей, бо немає дитячих крісел) за помірну плату
-
Де Ви взяли таку інформацію? В мене є знайомі які з парт таймом отримали ПР працюючи 32-35год/тиждень. Не підходять сезонні та тимчасові роботи. В них на сайті написано що парт тайм не підходить якщо менше 30год/тиждень. Там не написано що тільки фултайм треба
-
Хочете відпочити у вихідні на пляжі, або поїхати в інше місто, можу відвезти (без малих дітей, бо немає дитячих крісел) за помірну плату
-
Добрый всем вечер.Скажите кто какие платежные системы использует для отправки денег из Канады в Украину?Ничего не работает
-
Банк проблемный, меняйте банк это ужас!!!!
-
Добрый,вечер девочки будьте окуратны с етим человеком кто с ним встретиться избивает девченок ,ходит на дискотеки и врет что он один а оказваеться ,3 года есть жена
-
Українцям дуже важко знайти роботу. Чому? youtu.be/c9qr99WiUYs
-
Всім доброго дня, шукаю роботу для себе, розмовна англійська, можу читати, писати англійською, підійде будь-що: склад, магазин, завод, ресепшн, няня.... Знаю офісні програми Microsoft Office, маю досвід роботи з сайтами Wordpresd. Мешкаю в центрі Вінніпегу тому район не має значення. Швидко навчаюсь, є водійське посвідчення Манітоби, авто поки не маю. Мій телефон 584 888 05 33.
-
🌸 Дівчулііі, (а може й хлопчики 😅), привезу cтiки до іqоs/глo (tеrеа/hееts/nео), cигарeти будь-якої марки, eІf bаrи, мeдикаменти, заправки для кaльяну, і подібне 💉Також КОСМЕТОЛОГИНІ, для Вас: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🇺🇦Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей ) Беру також на процедури, є пару вільних віконець 💕
-
🌸 Дівчулііі, (а може й хлопчики 😅), привезу cтiки до іqоs/глo (tеrеа/hееts/nео), cигарeти будь-якої марки, eІf bаrи, мeдикаменти, заправки для кaльяну, і подібне 💉Також КОСМЕТОЛОГИНІ, для Вас: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🇺🇦Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей ) Беру також на процедури, є пару вільних віконець 💕