Вінніпег для українців Канада
-
Ааааа. Хозяин бля#ь 🤦♂️🤣🤣🤣🤣🤣🤣 смешно смешно. Хорошою хоть не Царь 🤣🤣🤣🤣🤣
-
Виталик, опять ты не в адеквате, ты Катю нашел или нет?)
-
Так, тому що тут декрет типу де-юре ділиться на 2 різні декрети. 1 той що до пологів, не памʼятаю скільки там тижнів але здається що навіть менше ніж 3 місяці. А другий що з дитиною. Сумарно ці 2 можуть бути рік або півтора. Якщо півтора то виплати менше
-
www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-maternity-parental.html
-
Думаю логічно що можна йти в будь-який момент якщо є відпрацьовані 600 годин на момент 15 тижнів до пологів 🤷🏻♀️
-
Ні, ви можете взагалі звільнитись, а не оформлювати декрет. Вам всеодно сплачує не роботодавець, а держава. Роботодавець лише залишає за вами робоче місце. Якщо не плануєте повертатись так і кажіть
-
Тут вся інформація www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-maternity-parental.html
-
Але порахуйте щоб на момент оформлення декрету у вас були 600 страхових годин
-
Якщо ви не плануєте повертатись на цю роботу, то так, можна звільнятись. Вам не роботодавець виплачує декретні
-
Декрет ви оформлюєте у будь-якому разі, але ви оформлюєте його через гавермент. Умовно кажучи ви можете не працювати на момент коли мали б йти в декрет але маєте за цей рік 600 годин, то ви спокійно можете оформлювати декретні виплати
-
Є декілька місць де проводять заняття для вагітних і з дітьми, я була в англомовній групі (біля лікарні Боніфес), там зазвичай були різні речі, ванночки, одяг, креми для сосків, порошки для немовлят (пробники), щоб закрити розетки і книжки і інше, і перекуси звичайно. Я туди пішла коли англійською володіла дуже мало, до мене віднеслись із розумінням, і вся група старалася говорити так що я зрозуміла ☺️ що було дуже приємно і хороша практика