Вінніпег для українців Канада
-
Дівчата привіт🩷 Запрошую вас на манікюр та педикюр🦶🏼💅🏻 Однотонне покриття - 40$ Покриття з укріпленням - 50$ Педикюр гігієнічний - 40$ Педикюр з покриттям - 50$ +Працюю з піднігтьовими мозолями та врослим нігтем, натоптишами Комплексом ціна вигідніше❗️ Пиши «+» у дірект та отримуй подарунок 🎁 Використовую одноразові матеріали, якісні гелі, стерильний інструмент. Гарантія на покриття. 📍St.Vital До єднуйтесь в Inst: www.instagram.com/nails_bar_wpg?igsh=MTc2OHg2MGwxdTBtZg%3D%3D&utm_source=qr
-
Доброго вечора! Потрібні працівники, чоловіки, праця пов'язана з фізичним навантаженням за уточненням дзвонить (204) 250-7266 Константін. Я допомогою розмістити оголошення, мені дзвонити і писати не варто.Всім добра...
-
Обява у групі мого району, прибирання, фул тайм
-
Добрий вечір Потрібна допомога з доставки кота за винагороду з Києва до Канади (бажано Вінніпег, але розглянемо і інше місто). Кіт породи Скоттіш-фолд, вага орієнтовно 6 кг, 5,5 років. Документи готові Можливо хтось буде летіти із України до Канади та зможе нам допомогти Дякую за відповідь!
-
Доброго вечора. Порадьте будь ласка стоматологічну клініку, де можна зробити рентген.
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального весільного образу, та на інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Також зараз діє спеціальна ціна на макіяж+зачіска( локони, укладка на дайсон)✨
-
Всім привіт🌸 Зробимо вашим нігтикам приємно? ▪️манікюр гель-лак ▪️манікюр+гелеве покриття ▪️педикюр ▪️нарощення нігтів Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 📞 431-778-0952 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
А куда обращаться если выселился а компания не возвращает депозит?
-
Скільки часу вже пройшло?
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки та на ламінування вій до себе. Локація Elmwood ☺️ 1 Фарбування 2 Ламінування 3 Корекція( пінцет/віск ) 4 Воскове видалення в зоні обличчя На перший візит діє знижка 5$ 💞 Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
2 недели,пока ничего нет
-
А вы хотели за 1 день?) 2-4 недели занимает, у всех по разному… пишите им на емейл + добавьте бумагу какую вам дали при выезде с квартиры что нету проблем никаких и просите вернуть депозит… Если в этой бумаге будут указаны какие-то косяки какие вы сделали в квартире то за ремонт вычтут с вашего депозита