Вінніпег для українців Канада
-
Всім,привіт ! Цю сімʼю знаю особисто . Дуже добрі і милі люди . Я прошу у кожного допомогти маленькому Любчику 🙏🏻 Якщо не грошима ,то репостом в соц мережах . Разом ми сила 💪 І ми в змозі допомогти родині і їх чарівному синочку 🙏🏻 www.gofundme.com/f/liubomyrs-fight-with-lymphomas
-
Всім,привіт ! Цю сімʼю знаю особисто . Дуже добрі і милі люди . Я прошу у кожного допомогти маленькому Любчику 🙏🏻 Якщо не грошима ,то репостом в соц мережах . Разом ми сила 💪 І ми в змозі допомогти родині і їх чарівному синочку 🙏🏻 www.gofundme.com/f/liubomyrs-fight-with-lymphomas
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального весільного образу, та на інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Також зараз діє спеціальна ціна на макіяж+зачіска( локони, укладка на дайсон)✨
-
15$
-
Можливо комусь потрібно. Сусіди викинули колеса 5шт. 2шт. з них в дуже хорошому стані. 2431 Portage Ave
-
Дякую за пораду👍
-
30$
-
20$ нові
-
Робіть нові паспорти, якщо маєте можливість. Коли отримаєте, то відправите їм скан копії нових паспортів. Це не проблема. Навпаки краще,коли паспорт чинний з оригінальним терміном, а не продовжений.
-
Дівчата хто працює на клінінговій компаніі ,поділіться досвідом
-
Тому я вам і написала, подзвоніть у ircc та запитайте що робити