Вінніпег для українців Канада
-
Дякую
-
выше кидали баранюка
-
Здається кімната від власника з ліжком і матрасом по адресі Cobourg Ave 21. Телефон 204-333-2471 Я жив місяць тому тут, тому рекомендую. Ціна 550$ за все, в тому числі wifi. Раз в тиждень власник безкоштовно возить на власному авто вас в магазин на закупи. Район спокійний, наркоманів і тд не має там. Близько до центру. Заселення одразу, не потрібно чекати першого числа. Сусід також хороший з іншої кімнати без шкідливих звичок. Підходить як для хлопця так і для дівчини.
-
Доброго всім дня, підкажіть будь ласка україно мовного або російсько мовного стоматолога?
-
Дякую
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victorr1999
-
www.facebook.com/marketplace/item/1531740737438149/?mibextid=6ojiHh
-
Доброго дня, може хто був на прийомі у лікаря Майба, який приймає на Sherbrook st., цікавлять відгуки!
-
Вільна кімната від зараз до кінця жовтня район «ford garry» pembina hwy, ідеальна локація, безпечна, все поряд : автобусна зупинка 47,60,29. FreshCo, no frills, walmart. грант парк. 750 доларів+ рахунки (інтернет 1.5 гб/с, вода та хайдро). В апартаментах є пiч, мікрохвильова піч, витяжка, пральна машинка,сушилка та посудомийка. Будівля нова кінця 23 початку 24 року . Більше інформації в лс
-
Доброго дня, допомагаю українцям в купівлі авто в кредит під малий процент, мені допомогли купити тусон, і я можу розповісти вам
-
Дякую
-
Нормальний доктор, але іноді доводиться чекати чергу довго.