Вінніпег для українців Канада
-
не стану спорить. 10го числа пойду с паспортом. напомните, дам ответ как я сделал..
-
Є в когось досвід отримання туристичної візи сша ? Там реально час очікування більше року ?
-
+ доставка если нужно. Матрас б/у
-
Продам матрас 150 $
-
flyingsquirrelsports.ca/winnipeg-manitoba/ticket-landing-page/?fbclid=PAAab3UxR9wSqKURlj7F75mzCheICpnkVznHaVzeQjBb_JmKByPfIYvFpPx6o_aem_AW30qMqvEzaC5Mnb7pd8UjT9bHi_J2OnYMiP3QGQYB2rNpyTwTo4FEzLIyYKKNVG3mZU8Eh9Q-fyD27t8n7cPBHwTAeLxKz80fFZfayEtH0OPXFkTkMrEYF8B4Pxsvu4kpM
-
Мені потрібна
-
Доброго времени суток. Есть кто Планирует ближайшие 2-3 недели лететь в Виннипег?
-
2013 Chevrolet Equinox. В дуже чудовому стані. Без корозії, свіжа Safety. Всього 135 тис. пробігу. 14000 CAD. Продаж від приватної особи.
-
Народ Всім Гарного Дня Маю Можливість Допомогти Вам з Перевезенням Або Доставкою Ваших Речей Матраців Меблів Зїздити В IKEA Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою +14315882568
-
Доброго дня, підкажіть, чи потрібно мити машину, коли я віддаю її назад після оренди. Чи це входить в ціну?
-
Якщо є пересадки, і запізниться попередній рейс, є вірогідність, що не встигните, я оформляла воркперміт в Калгарі біля двох годин, не встигла, чекпла ніч на наступний рейс.
-
У мене було 3,5, затримка рейсу з Лондона і все, зручні лавки аеропорту для мене з дітьми були забезпечені😂