Вінніпег для українців Канада
-
Написала
-
maps.app.goo.gl/KKbYYb8GAG2U1LcC7
-
Ищем установщиков обоев. Опыт поклейки обоев желателен, своя машина понадобится. Знание английского среднее, но могут быть варианты. Оплата невысокая, но стабильная, бензин оплачиваем. Компания маленькая, отношение человеческое. Команда международная и межконфессионная. Языки: русский, украинский, английский, иврит, арабский. Работаем обычно с 9 до 5, но иногда бывает надо и вечером и в выходные поработать, но нечасто. Ждём резюме на: [email protected]
-
Вітаю! З 1 листопада здається кімната за адресою Paulin 101 775$ комунальні та інтернет включено в ціну. Окремо паркінг 150$ В будинку є: Кінотеатр, більярд, гостьовий поверх та вихід на дах та BBQ зона. Якщо ж питання пишіть в особисті.
-
Ви шукаєте свого Nail майстра? А я шукаю своїх клієнтів💞 Запрошую Вас на манікюр 💅🏻 На вас чекає приємна атмосфера, гарний настрій, перегляд улюбленого фільму або передачі та ароматний чай🤗☕️ 💫Якісні та стерильні інструменти 💫3-х етапна стерилізація 📍St.Vital❤️
-
- 1 Bedroom Apartments -FOR November 1ST -1 YEAR LEASE, Address is 300 Furby ST. -PETS allowed -Tenant pays for their own hydro 27-33 $ -Monthly rent is $839 -Laundry Available in the building. -Parking is extra $25/year street parking -Please message if interested so we can set up a viewing. -Without furniture
-
650
-
Здается кімната у з 1 жовтня двокімнатній великий квартирі ,ліфт ,парковка плата окремо , мешкае один чоловік , культурний ,3 минути пішки до поло парку , великий розв'язок з маршрутом автобусів . Горяча ціна 500 cad перший місяць, потім 1350 на двох , можно сімейной парі , кімната велика як і холодильник , новий матрас як і посуд у подарунок. address 299 Queen st.
-
🥰Дівчата всім привіт, я Ксюша сертифікований майстер бровист! Якщо ви хочете ідеальні та доглянуті брівки, то тоді вам точно до мене!😘 Послуги, які я пропоную: 📌ламінування брів 📌фарбування фарбою та хною 📌корекція воском та пінцетом Бонусом іде класна атмосфера і розмови по душам🥰 Локація: 📍Portage Avenue Залишаю посилання на мій інстаграм, там зможете переглянути більше моїх робіт👇🏼 🖇️www.instagram.com/oksana.trushh?igsh=MjZnNDFldWlpNXZh ❤️Дякуюю кожній, чекаю з нетерпінням!!
-
Можливість роботи! Посада: Персональний помічник Віковий діапазон: 20-75 років Стать: чоловіча та жіноча Освіта: Будь-який рівень Досвід не потрібен (навчання буде надано) Напишіть мені, якщо цікаво!
-
Мій виготовлений 27липня,вже в Торонто.
-
Подскажите, может ли кто-то достать ацикловир в таблетках? Не смог купить в аптеке, а к доктору будет долго, нужно быстрее))) 800мг. Буду признателен. Напишите в личку. Спасибо.🙏
-
Накладка для килима, нова 25$
-
Молоковідсмоктувач(single) 20$