Вінніпег для українців Канада
-
Запрошую на послугу BeatyHair,💇♀️ працювала в салонах 🇺🇦України🇺🇦та 🇵🇱Польщі.Переходьте на мою сторінку в інстаграм рада вітати вас в салоні🏬 Вінніпег🇨🇦 www.instagram.com/gopkina_ira?igsh=MWtxMHByNHY0ejgxNw%3D%3D&utm_source=qr
-
Написала в пп
-
Продаю нові запаковані: Samsung Galaxy Flip6 256gb (White/Silver) - $800 Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm (Black) - $200
-
Всім привіт! Потрібна допомога в мене дуже нестандартна ситуація і я не знаю як правильно все зазначити Я закінчив 9 класів в Україні та поступив в 5 річний технікум в Польщі. У Польщі така система що перші 4 роки ти вчишся та здаєш екзамени на спеціальність, а останній рік здобуваєш повну середню освіту. Щоб зекономити час, я паралельно навчався онлайн у 11 класі в українській школі, де здобув диплом про повну середню освіту, переклав його на польську мову та отримав свій диплом з польського технікуму за 4 роки замість 5. Чи можу я вказати post secondary 3 and more years бо по суті ті 4 роки що я навчався в Польщі здобував технічну освіту, а середню повну паралельно в Україні та як це все пояснити при подачі Дякую за допомогу!
-
⛪️🇺🇦УКРАЇНСЬКИЙ ПРАВОСЛАВНИЙ СОБОР СВЯТОІ ПОКРОВИ Saint Mary the Protectress Ukrainian Orthodox Cathedral 🔴Служба щонеділі 🕘9:00 820 Burrows Ave., Winnipeg ⛪️🇺🇦УКРАЇНСЬКА КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА Sts. Volodymyr and Olha Cathedral (Ukrainian Catholic Church) 🔴Служба щонеділі 🕘9:00 115 McGregor St, Winnipeg, MB R2W 4V6
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Alexander_Kievskiy
-
Дякую, за відповідь