Вінніпег для українців Канада
-
Привіт! Жінка 53 роки шукає роботу. Працювала медсестрою 25 років. Англійська на початковому рівні.Машини нема. Цікавить робота на заводах, фабриках, ресторанах, складах, супермаркетах, прибирання. Буду дуже вдячна за вашу допомогу!
-
Добрый день. кто в курсе, как узнать или какой кредитный период в CIBC. когда нужно погашать сумму по карте?
-
Привіт! Хотіла спитати чи ви вже розібрались як подавати на візу?У мене та сама проблема зараз, work permit вже отримала, а з візою щось не виходить ніяк
-
Вітаю Всіх )) Я - перукар з великим досвідом роботи в Україні 🇺🇦)))Запрошую Вас до салону : 💇♂️ Nice Hair Barbershop & Salon 💇🏼♀️. - стрижки чоловічі 💇♂️ -стрижки жіночі 💇🏼♀️ -стрижки дитячі💇 -усі техніки фарбування волосся (мелірування, тонування тон в тон , блонд ,тонування блонду ,airtouch , балаяж , шатуш ....) Локація: 118 666 St James St (біля Polo Park) 📲437 882 9726 або пишіть у месенджер
-
ДОПОМАГАЮ З ПОШУКОМ ЖИТЛА! Маю 1bedroom, 2 bedroom, 3 bedroom квартири. Мені не потрібні ні виписки з банку, ні довідки про роботу, ні кредитні історії, ні фінансові поручителі. Поряд з квартирами є школи, walk-in клініки, автобусні зупинки, лікарні. За детальною інформацією та фото звертайтесь у приватні повідомлення.
-
ХТЗ
-
Доброго дня🔥Дівчатка,запрошую до себе на такі процедурки: -корекція брів -корекція+фарбування брів -корекція+фарбування та ламінування брів -ламінування+фарбування вій -видалення волосків з верхньої губи Знаходжуся в районі Downtown Працюю якісними,українськими матеріалами😍🔥 Більше мої робіт можете побачити в інстаграм або в особисті instagram.com/nails_brows_winnipeg?igshid=ZWQyN2ExYTkwZQ==
-
Адрес, прайс ?
-
Если кому нужна работа на убер доставке - на велике 🚴 или на автомобиле🏎 - пишите в личку - скину ссылку (Виннипег)