Вінніпег для українців Канада
-
Добрий день.Може хтось знає де можна зробити афрокосички?Дякую
-
В Гімлі шукають людей з розмовною англійською (продавати пончики в кафе, також на кухню в готель, в Sobeys, bakery та таке інше). Також шукають людину з гарною англійською на позицію municipal clerk. Є гуртожиток (на фото кімнати та кухня, ціна 375 за кімнату). Гуртожиток не прямо в Гімлі, треба буде вирішувати з транспортом або може влаштують трансфер регулярний. (зараз, кажуть, домовляються одне з одним або на велосипедах їздять) В цю п'ятницю поїздка, пишіть, якщо зацікавлені [email protected] З низькою англійською також є шанс знайти роботу на кухні.
-
Rpm Construction group| Directional Drilling| Utility Installation www.rpmconstructiongroup.com/ RPM вроде набирают +1 204-408-8374 пишите сюда это бос LUK - бригадир Ви знаєте, що хтось шукає роботу? Збір сміття по всьому місту. Потрібно 5 осіб. Їм потрібна машина, тому що офіс знаходиться біля периметра, де немає автобусів. У вас є друзі, які зацікавлені в роботі, про яку я згадав учора, але не мають автомобіля? Можливо, він зможе організувати для них поїздку. Може комусь буде цікаво. Пишіть смс на цей телефон, а я перекажу цій людині. 204 9526721 Світлана
-
Привіт, я фотограф📸 Чудова пора зробити фотосесію для себе чи своєї сім'ї. Якщо вам цікава така пропозиція звертайтесь до мене, з радістю допоможу втілити ваш задум в реальність🥰💌 instagram.com/ksenia.photolife?igshid=ZDc4ODBmNjlmNQ== kseniazubykphotographer.mypixieset.com/
-
Привіт, я фотограф📸 Чудова пора зробити фотосесію для себе чи своєї сім'ї. Якщо вам цікава така пропозиція звертайтесь до мене, з радістю допоможу втілити ваш задум в реальність🥰💌 instagram.com/ksenia.photolife?igshid=ZDc4ODBmNjlmNQ== kseniazubykphotographer.mypixieset.com/
-
В Гімлі шукають людей з розмовною англійською (продавати пончики в кафе, також на кухню в готель, в Sobeys, bakery та таке інше). Також шукають людину з гарною англійською на позицію municipal clerk. Є гуртожиток (на фото кімнати та кухня, ціна 375 за кімнату). Гуртожиток не прямо в Гімлі, треба буде вирішувати з транспортом або може влаштують трансфер регулярний. (зараз, кажуть, домовляються одне з одним або на велосипедах їздять) В цю п'ятницю поїздка, пишіть, якщо зацікавлені [email protected] З низькою англійською також є шанс знайти роботу на кухні.
-
Привет всем!) Есть окошки на лами ресниц и брови со скидкой 💥на все вопросы отвечу в личных сообщениях 📨
-
👀⚡️ - Рассылки по чатам Телеграм, - Реакции на сообщения Хватит упускать своих клиентов! Благодаря моей авторской системе рассылок и создания аккаунтов у вас будет максимальный охват, а также мои аккаунты не удаляют и не банят. Ваша рассылка будет работать круглосуточно! Есть готовая база по США и Канаде на 400 чатов! Для чатов, где рекламу быстро удаляют можно использовать реакции на сообщения Если вам интересно найти новых клиентов и повысить свой доход, я жду вас в лс
-
Добрий день, я шукаю роботу я не знаю англійську мову мені любу роботу мне 14 років
-
Добрый вечер) может кто то знает где можно такую бумажку взять? Подскажите пожалуйста 🙏🏻
-
Добрый вечер) может кто то знает где можно такую бумажку взять? Подскажите пожалуйста 🙏🏻