Вінніпег для українців Канада
-
Нельзя с банка в банк?
-
Кохані, дівчата 💁🏼♀️ Запрошую на beauty - послуги ✨Професійний макіяж та зачіска ✨Манікюр з використанням гелю ✨Педикюр ✨Корекція та фарбування брів 🌸Першим клієнтам на манікюр - корекція та фарбування брів - безкоштовно Стерильні інструменти, якісні матеріали, смачна кава. В кого є дітки - запрошую з дітками - є ігрова зона 😊 Не соромтесь, питайте за ціни, будете приємно здивовані 😍👉🏻Запрошую в приват Знаходжусь в районі Озборн Віледж Дякую за увагу ✨ всім гарного вечора 🫶🏻
-
Какой диаметр? И высота бортиков?
-
Доброго дня. Прошу допомоги з пошуком житла. Можливо коло вас поруч щось здається або хтось запропонує саблет. Ми сім'я з 5 осіб мама тато та троє діток найменьшому 4 місяці( тому він спить з нами в кімнаті) шукаємо житло в безпечному районі. Дякую за увагу гарно дня.
-
Диаметр 30 см, бортики высокие, подходит для тушения
-
Вітаю. Хтось знає що це за платіж «RBC-service charge»?
-
Не використовувала PayPal, але спробую закрити с +. Дякую
-
У мене такий зʼявився коли я скористався PayPal… якщо закриєте кредитку з маленьким плюсом , платежа в майбутньому не буде. Якщо кредитка не побачиться в плюс , то весь час буде зніматися…. :(
-
Привіт🫶🏻 Інстаграм - instagram.com/termonetka.photo?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Здоров'я бажаю, любі друзі ! ДОПОМАГАЮ З ПОШУКОМ ЖИТЛА! Маю 1 bedroom, 2 bedroom, 3 bedroom квартири. Мені не потрібні ні виписки з банку, ні довідки про роботу, ні кредитні історії, ні фінансові поручителі. Поряд з квартирами є школи, walk-in клініки, автобусні зупинки, лікарні. За детальною інформацією та фото звертайтесь у приватні повідомлення.
-
Може комусь потрібний візочок? Хтось виставив дитячий візочок безкоштовно. Я не дуже розуміюсь на візочках, але мені здається це коляска і автокрісло