Вінніпег для українців Канада
-
To submit a Temporary Resident Visa (TRV) application from within Canada, mail your application to: Temporary Resident Visa Section Case Processing Centre – Ottawa P.O. Box 8780 STN T CSC Ottawa, Ontario K1G 5A9 If sent by private courier: Temporary Resident Visa Section Case Processing Centre – Ottawa 365 Laurier Avenue West Ottawa, Ontario K1A 1L1 Ось посилання: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/offices/case-processing-centre-ottawa-ontario.html
-
Досі шукаєте собі майстра перманента? Думаю я зможу зробити вас гарніше і щасливіше ! Збираю бажаючих на прийомний день в Вініпезі 🔥🔥🔥🔥🔥 Ціна 250$ будь-яка зона Тільки цього місяця - зробити 2 зони за 450$🔥 Моя робоча сторінка в Інстаграмі instagram.com/yuliia_portage?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Добрий день. Є вакансія стюард дішвошер. Даунтаун. Робота парт тайм. Ставка НЕ мінімалка. Робота не з легких. Потрібно працювати швидко. Але є і позитивні сторони. Наприклад, якщо зміна закінчиться після 00, компанія оплачує таксі. І це ще не все. Кому цікаво, пишіть в ПП за деталями.
-
Ищу гладильную доску. Стулья. Рассмотрю варианты
-
Доброго вечора,можливо хтось володіє інформацією де у Вінніпезі діти можуть професійно займатися плаванням?
-
Пойти в ближайший walk in clinic
-
Прикраси 5 CAD