Вінніпег для українців Канада
-
Дякую за відповідь 🌷
-
Добрый вечер всем. Скажите пожалуйста, кто делает кератиновое выпрямление и какая цена? Буду благодарна 🤗
-
Усім Привітик👋 Я майстер по нарощенню вій А також ламінування вій👁️👁️ Працюю на якісних матеріалах 🇺🇦 З досвідом роботи 6 років👍 Щапрошую до себе на процедуру👸 Район Grant Park & Rivers Heights
-
‼️🇺🇦🇺🇦🇺🇦 УВАГА 🇺🇦🇺🇦🇺🇦‼️ З першого серпня, при підтримці міжнародних благодійних організацій та червоного хреста, кожен громадянин України може оформити заявку на отримання фінансової допомоги в розмірі 6500грн. Детальніше в офіційном телеграм каналі: @groshovadopomogaua 🇺🇦 Миру та добра Вам 🇺🇦
-
Підкажіть де територіально ви знаходитесь і чи можна його забронювати на два дні? Бо в мене чоловік поїхав з міста, а сама я забрати не зможу
-
Если найдете, дайте знать, если не сложно
-
Вітаю була в мене машина ниссан рог потрапив в ДТП .Коли купував машину то купляв зимові колеса на сталевих дисках .Машини немає а колеса зосталися .Можливо комусь потрібні то за вашу ціну адекватну заберіть.Всім добра 😉
-
Hi there 👋 Жил в Виннипеге 8 месяцев 🇨🇦 По личным обстоятельствам нужно было вернутся в Европу. Сейчас планирую возвращаться обратно в Виннипег. ✈️ Если есть желающие составить компанию на октябрь-ноябрь можете писать мне в личку.
-
Могу помочь)
-
Доброго дня кому цікаво пишіть в приват!!! -1125 $ біля даун тауна квартира
-
Доброго дня! Потрібний ремонт телефона, розбитий экран (Самсунг). Хтось ремонтуе? Район Ривер хайс або поблизу
-
Доброго дня! Додайте хоч коли вільна, скільки кімнат, що включено Фотографії теж не зайві будуть)
-
Доброго дня! з кінця серпня буде здаватися двокімнатний будинок на вулиці 880 William та також з вересня здається перший поверх будинку на вулиці 841 McDermot. Комунальні послуги входять у плату, в двох будівлях, тому вартість оренди залежить від того скільки людей житиме. За більш детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення