Вінніпег для українців Канада
-
И какая цена
-
Как раз возле обычных ботинков целый ряд есть для работы
-
Заповнюю анкети на продовження візитор візи для дітей, стаді перміти їм видали на строк дії нових паспортів, при в'їзді, тобто вони ще діють, а от візи в старих паспортах вже закінчились, то що я маю відповісти в анкеті на питання " чи я відновлюю для них статус"? "чи продовжую"?. Статус в Канаді по стаді перміту чи по візитор візі рахується?
-
Прасувальна дошка + 2 чохли; Складна, повнорозмірна. Стан: уживана. Ціну пропонуйте в приватні повідомлення. Забирати в районі St.James
-
Кейс (чохол) для MacBook 15.4". Новий, не підійшов за розміром, у мене новіший і тонкіший 16". Ціну пропонуйте в приватні повідомлення. Забирати в районі St.James
-
Продам чохол - power bank (чохол з додатковим акумулятором); Тільки для iPhone XR; АКБ: 5000 mAh; Косметичний стан: 3.5/5; (є потертості зі складу) Технічний стан: 5/5 (новий АКБ, користувались для тесту 2 рази); Причина продажу: замовляли із Китаю на X, прийшов на XR; Забирати в районі St.James Ціна: в приватні повідомлення. Подробиці - в приватні повідомлення.
-
Настільні фоторамки. 3 штуки. Не використовувались. Косметичний стан 4.5/5. Подвійне скло. Ціна 20$ за всі.
-
Надовго не знаєте?
-
Я лет 5 назад перешёл на соки и воды, посоветовал бы вам другие магазины, но хорошо)))) если узнаю , дам знать
-
Продам велик 27.5 inch ціна 130$
-
Дякую, якщо дізнаєтесь і напишете, мені там асортимент більше подобається ніж в beer store
-
Точно не знаю. Если увижу знакомого канадца, на неделе спрошу, его жена там работает. Но я знаю что у них забастовка