Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт . Скажіть будь ласка хто вже пройшов мед огляд ? Цікавить питання на рахунок результатів і взагалі чи дають після проходження мед огляду якісь документи? Бо чомусь не зрозуміло чи повертатись до них назад за результатами через деякий час чи що....бо пошту електронну вони не просили.... Тоді як зняти потім обмеження з вокр перміту...?? Я здавав за адресою 633 Lodge Avenue
-
Маю дві вільні кімнати на винайм. 750& на місяць,усе включає. Вінніпег. Vb.+491605201457
-
Доброго дня дівчатка запрошую до себе , пропоную такі процедури: 🤩Манікюр ( Класичний, гельлак, комбі, нарощення) 💅Педікюр 👱♀️Ламінування Брів та Вій , також фарбування 🔥 Воскова депіляція 📍 Локація Kildonan place 🛎 Запис по телефону: 4313886136 , або повідомлення в інстаграм instagram.com/vcbeautywinnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Один рік
-
Не знаю
-
CIBC
-
Подавалися,але після отримання федеральної допомоги у 3000, відмовили . Написали листа,що цього достатньо для проживання. Залишилися волокита з заповненням документів кожного місяця. І це не вплинуло ,що на той час не мали ще роботи. Моя порада,не гайте час 5а це
-
мы покупали так же. звонили им туда узнавали. По факту оплачивали лишний багаж и вес в первом аэропорту. Потом в Торонто все обязательно забирают багаж( хотя по телефону сказали будете забирать уже в Виннипеге) дальше в Виннипеге мы опять проходили чекин(у нас был вест джет) и они забирали багаж, спросили где мы оплачивали перевес и 5 багаж- показали им квитанции все с первого аэропорта. с рюкзаками проходили Аэропорт сэйфти и все.
-
СIBC