Вінніпег для українців Канада
-
Всім Доброго вечора. Ми зʼїджаємо зі своєї квартири тому вона буде вільна з 1березня. 2-х бедрумна, 2туалети , дві ванни, стіралка та сушка в квартирі, дуже простора та гарна квартира. Школа 10хвилин пішки або 3хв. на автобусі. Ціна 1650$ в місяць + гідро (в літку 20$, зимою 80$) все інше включено. Район Форд гарі, на вулиці 2505 Waverley street. Можна з тваринами. Зараз діє акція перший місяць безкоштовно! Якщо цікаво пишіть.
-
Здравствуйте чат, подскажите пожалуйста как обновить лицензию на кота? Делал её в прошлом году, она вроде же на год дается?
-
Доброго дня друзі! Пропонуємо послуги з хімчистки меблів та килимів у місті Winnipeg та околицях. Ви можете ознайомитися з цінами на нашому сайті cleanhomemb.ca або за тел. 431-388-7437. З прикладами наших робіт ви можете ознайомитися у нашому інстаграм cleanhome.mb
-
Привіт, дівчата. Які тут ціни на УЗ- чистки , мануальну, масаж обличчя ?Дякую.
-
Доброго всім дня! Будьласка скажіть хто небуть як записати дитину до школи.Ми переїхали в будинок, сходила в школу що поряд, там мені дали купу документів, але я не зрозуміла куди мені йти з ними!
-
Made in Mexico?
-
Вітаю! Ось і ми вже змінили статус зі спостерігачів/читачів каналів на новоприбулих! При перельоті перестав працювати екран ноутбука, мабуть, десь вдарили... Підкажіть, як самому підлючити його до іншого ноута чи якийсь недорогий сервіс
-
t.me/phonerepairwinnipeg Обратитесь к Ярославу, очень честный мастер. Диагностика бесплатно, работает дома. Я сама несколько раз обращалась, очень довольна
-
Добрый день! Кто-то можете порекомендовать нотариуса? В идеале украино/русскоговорящего