Вінніпег для українців Канада
-
Я про країну-виробника, а не реєстрацію
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи летів хтось до Канади через США? Чи потрібна транзитна віза, для перебування на території аеропорту?
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки до себе. Локація Elmwood ☺️ Фарбування, корекція( пінцет/віск ), ламінування. На перший візит діє знижка 5$ на будь-яку процедуру 💞 Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
Зрозуміло, дякую
-
Питань не маю
-
А як резюме туди подати? Чи прийти треба у компанію та запитати про роботу?
-
www.facebook.com/natali.svechin?mibextid=eQY6cl Наталия Свечин, рекомендую
-
Спасибо большое!
-
Безкоштовно! Самовіз район North Kildonan 204 869 5334 (тільки дзвонити )
-
Дівчата, запрошую вас на брови, вії, а також перманентний макіяж брів Локація: Даунтаун Моя робоча сторінка: www.instagram.com/anastasi.browsss?igsh=MTV3NHhmY3h6dWRrbg==
-
Здається в саблет квартира студія з 1травня в районі Central Saint Boniface, 7 хв їзди від центра міста ⭕️1059 CAD з УСІМА оплатами В будинку є спортзал, відкритий літній басейн, відеоспостереження, тому дуже безпечно. Прямо під будинком автобусні зупинки, магазини, заправка, ресторани. 7хв пішки банки, МакДональдс, Драгмарт, алкогольний магазин та багато іншого. Дуже зручний доїзд як на автомобілі, так і автобусом до будь-якої точки міста Контракт до 1 листопада з можливістю продовження. На сайті будинку ціна вказана вища, але за умовою контратаку можна продовжити платити менше. Квартира як на фото, тільки дзеркально( додаю відео яке знімала) Not pet friendly
-
Доброго вечора всім) Підкажіть будь ласка, подаю заявки онлайн на winnpass, і вже на 3-му кроці зіштовхнулась з тим, що потрібно завантажити супровідні документи. Я так розумію, що вони хочуть просто ворк перміт?)