Вінніпег для українців Канада
-
Вітаю. Продам недороге авто з Сейфті. 2003 рік, 203 тис пробіг. Максимальна комплектація GT, двигун 2.4 турбо (не плутайте зі «звичайними» PT Cruzer), автомат. Дуже багато зроблено в останній час (за подробицями в приват). Підігрів сидінь, кондиціонер, круїз-контроль, люк, салон в гарному стані, 2 комплекта килимків, 2 ключа. Із мінусів: при настанні морозів я б замінив акумулятор. Ціна 4700CAD Українцям гарний торг🤝
-
А рілл який торг? Я знайому зараз перекину Він шукає машину
-
Ну як без цього День має пройти з усмішкою 😊
-
За 2700$ продасте 😊 Жартую Просто написали гарний торг)) для Українців Щасливо продати
-
В субботу взяв авто в оренду (204) 291-6395 Дмитро Без ніяких кредиток Застава 500 $ ( які потім вам повернуться) І за добу оренда 38$ якщо готівкою, якщо картою оплата 38$ + податок До мене в нього знайомий брав, я взяв, завтра на 10.00 ще один знайомий буде брати
-
I happy to share that I am working on the position of Tax Professional at H&R Block Canada, 963 Henderson Highway, Winnipeg. My main duties: ▪ Provide expert advice on taxation principles to clients. ▪ Efficiently prepare and file tax returns, ensuring accuracy and compliance. ▪ Facilitate communication between clients and tax authorities for seamless processes. ▪ Identify and leverage tax savings opportunities for optimal financial outcomes. ▪ Utilize financial and accounting software to streamline tasks, from calculating payments to uncovering deductions. I will be happy to help you and your family with filing your taxes and getting your maximum refund. I can help you in English, Ukrainian and Russian. We are here for one simple reason: to get you back every cent than you are owed.
-
Просто переживають, чи не залежить строк дії хелс карти від того чи проживаєте ви у Канаді чи ні деякий час
-
Дякую
-
Ну ось, ви мене вже у змові "підозрюєте" з людиною, з якою я один раз бачився і спілкувався мовою жестів через свій англійській :) В жодному разі не агітую за жодне авто чи марку :)
-
Добрий вечір, дівчата порадьте будь ласка пральний порошок дитячий без запаху, або ледь відчутним. Дякую .
-
Я тільки сказав як це виглядає з боку і все Я не в праві вас звинувачувати бо можливо ви хороша людина Я ж вас не знаю
-
Добре, дякую
-
У вівторок маєте вікно?
-
У вівторок є віконця?
-
Я вам написав в приват
-
Звісно, з вашого боку. У простому прагненні допомогти порадою співвітчизнику ви прихильні вбачати особисту користь. Навіть ваше припущення про те, що "можливо я є хорошою людиною" каже про те, що це виключення. У власному сприйнятті людства я керуюся презумпцією невинуватості, яка полягає в тому, що всі люди - хороші, поки не буде доведено зворотного. Доброго вам і вашій родині вечора.