Вінніпег для українців Канада
-
Так ніхто ж не говорить брати на місяць. Я брав на 4 дні Мінімальний срок оренди-3 дні Якщо тільки приіхав, ще немає роботи то про який кредит може йти мова
-
Дякую !
-
Добрий вечір, дівчата! На завтра потрібна модель на манікюр чи педікюр. На 15.00. Безкоштовно
-
SAFETY 165000km Dodge caliber RT all-wheel drive version for sale Private sale. There is no corrosion in the car The oilin the engine has also been replaced in the box. New winter wheels. New rear bearings New thermostat. New rear levers. New rear control lever, New steering rods. Fully operational. The car also has a safe. The car has a 2.4 4x4 engine. In fact, this is a copy ofthe Jeep Compass only with a Dodge caliber body. Leather salon. Heated seats 8500$
-
Знач людям не дають кредит, або дають під умови, які їх не влаштовують, або вже чекають авто або…. або … або У кожного своя історія і своє бачення життя. Людина запитала, я сказав як в схожій ситуації зробив я
-
Добрий вечір, чи є в нас тут майстрині з манікюру і педикюру в районі North Kildonan? Цікавить одразу прайс і портфоліо)
-
Обійшов всі компанії в аеропорті які здавали в оренду авто і всі як один просять кредитну картку, будь-якого банку та будь-якої країни. Дебетна картка їм не підходить
-
Дуже дякую
-
Сезон Звіту Податків вже на порозі. Хтось вже отримав Т4 , a хтось ще чекає. РОБОТОДАВЕЦЬ ЗОБОВЯЗАНИЙ: T4 і T4A розповсюдити і подати до CRA T4 і T4A не пізніше останнього дня лютого. 1. У Канаді будь-який дохід, отриманий до прибуття, не оподатковується, оскільки він не був отриманий у Канаді, і особа не була резидентом на момент отримання доходу. 2. підготуйте всі необхідні документи для декларації про доходи (на всіх дорослих членів сім'ї) 3. знайдіть і вирішіть, хто буде надавати послуги з повернення податків 4. подайте податок не пізніше 30 квітня /крайній термін Що ми втратимо, якщо ви не подаmo свої податки Ø допомога на дитину (CCB) адмініструється Канадським агентством доходів (CRA). Це неоподатковуваний щомісячний платіж, який виплачується сім’ям, які мають дітей віком до 18 років. Ø Кредит федеральнoro податку GST Ø Провінційні кредити