Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня) До кого можна записатись на манікюр (зняття і новий+покриття гелем) на завтра або на суботу?🙏 Заздалегідь дякую)
-
Ну позвоните в эту клинику и спросите, что имелось ввиду. У нас ультразвук был в больнице, мы ждали очередь 4 месяца и нам домой пришло письмо с адресом, датой и временем, когда будут делать. Тут насколько я знаю нигде так не делают УЗИ просто, чтобы прийти и сделать
-
Ще актуально ?
-
Зрозуміло, дякую ! Я для сімʼї запитувала , шукаю .
-
Нажаль уже ні не актуально .
-
конкретно від цієї компанії?
-
Робота!!! В ресторані Bellamy's Restaurant & Bar 845 Dakota St #1, Winnipeg, MB R2M 5M3 у якому я працюю шукають повара. Якщо ви володієте англійською на рівні розуміння, у вас є досвід на кухні , і ви готові працювати у ввечері напишіть мені , або ж скиньте своє резюме ( бажанно чоловіки) . Всім гарного дня 😄
-
www.instagram.com/eloquence_school?igsh=MTdidmRoZm14aTQzYg== Це школа,відкрила дівчина з України,в них є різні репетитори і готують до екзамену)
-
RBC норм банк
-
Подивилася чат,але обговорення по моєму питанню не знайшла Їде о в березні до Манітоби.Ми літні люди і сім'я доньки.Донькп і зять мають роботу он лайн Ми будемо допомагати їм з дітьми.Тому хочемо вибрати не велике містечко Хто живе в таких місцях і яка аренда житла? Чи є там школи,церкви і магазини? Які містечка порекомендуєте
-
приєднайте мене також до групи будь ласка )