Вінніпег для українців Канада
-
Це не плацебо)), це легке знеболювальне+плюс знімає запалення, тобто прибирає симптоми, щоб вам було легше. А от з грипом, який є вірусом, повинен боротися ваш організм сам. Противірусні препарати приймати при грипі без ускладнень, то занадто. Антибіотики вірус не лікують.
-
Доброго дня, можливо хтось орендує, або колись жив в Colony Square ( 525, 555 St Mary Ave) відпишіться будь ласка тут, або мені в особисті повідомлення. В мене є декілька питань стосовно цього комплексу. Наперед дякую👍
-
-
Дякую за інформацію
-
Ми з таким стикалися. Бачу що буквально за рік дуже змінилася кон’юнктура оренди ( і ціни виросли, і вимагають більше) Приїхавши місяць тому закинув на рахунок 10 000$ був впевнений, що цього вистачить. А на практиці виявилося зовсім все по іншому В мене навіть був випадок коли сказали, якщо немає роботи то на рахунку повинно бути 30 000$ ( ага, не 3К а саме 30 000 ) при цьому що ні квартира ні район не був якийсь вау вау
-
Варіант який нам підходив по всих параметрах то сказали, якщо немає роботи то оплата за рік. Ми погодилися, бо з малою дитиною шукати житло у Винніпезі це той ще квест
-
Не знаю як іншим, а нам вони ніііічим не допомогли Лише витратити три години часу на них В нашому випадку вони дали сайти, де можна шукати житло Ті варіанти, що вони дали - це був просто жах. При тому що чітко говорили свої критерії по квартирі