Вінніпег для українців Канада
-
Все привет скажите пожалуйста, мне один знакомый говорит что где-то в Виннипеге есть группа людей которые собираются вместе отдыхать на вечеринку только украинцы может кто-то знает где это происходит. Я за год здесь устал от общения с канадцами как же хочется простого общения с адекватными родными украинцами
-
youtube.com/live/qd81TODMkCc?feature=share
-
Вам потрібно знайти insurance broker компанію Вони роблять страховку на житло Їх декілька в Вінніпезі Можу порекомендувати з яким працюю я, це Denis Schaefer, B. Comm (Hons) Multi-Line Account Executive HUB International 197A Main Street Steinbach, MB, R5G 1Y5 Office: 204-346-9910 Fax: 204-326-5714 [email protected] hubinternational.com Скажіть йому що дав вам контакти і рекомендацію Вʼячеслав і він все зробить як найкраще Denis не розмовляє українською чи російською- тільки англійською
-
Не повинно бути проблем. Я міняв з аналогічною ситуацією з буквою у прізвищі.
-
Музей прав людини Free admission every Sunday, 10 a.m. to 5 p.m
-
Так, свідоцтво про народження обов'язкове.
-
🕵️Кваліфіковане СТО виконає всі види робіт (окрім кузовних та електричних робіт)🕵️ 🇨🇦 Вінніпег-Манітоба ✅Заміна двигуна ✅Ремонт ходової ✅ заміна масла та фільтрів ✅ заміна колодок та тормозних дисків ✅розвал - сходження ✅ Safety ✅Шини та Диски ( любих брендів/розмірів) ▪️ Безкоштовно встановлення/доставка ✅Та інше 📞204-291-6395 - Дмитро Viber/What's app @win_uber - Telegram 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8
-
Продам нові кросівки жіночі, гарної якості! Розмір 37. Замовляли на Aliexpress але нажаль не підійшов розмір. Ціна 13 доларів. Район North Kildonan. Телефон 204 869 5334