Вінніпег для українців Канада
-
Nakamura judo рекомендує. Гарний клуб дзюдо nakamurajudo.com
-
Якщо вам треба саме дієтиний, то придивіться до Hill’s science diet urinary . Нам місцеві ветеринари його радили
-
Як це немає? Hills, Acana це що точно знаю що є для стерилізованих
-
Супер, дякую
-
Друзi доброго дня, знаходжуся в пошуку роботи, маю технiчну освiту, останнi 6 рокiв працював broadcast engineer и паралельно systems administrator. А також маю досвiд з встановлення вiдеоспостереження, прокладки та налаштування домашнього iнтернету, ремонтую та налаштовую любу компьютерну технiку, працював з паяльними станцiями. Окрiм технiчних скiлiв маю 3 рiчний досвiд роботи на кухнi, вмiю робити пiцу, ролли, wog, знаю тайську та китайську кухню. Англiйська початкова, базово розмовляю, бистро навчаюсь. Буду вдячний за будь якi пропозицiї. вiзитка за посиланням http://exellent.space
-
-
🚘Авто а оренду🚘 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Від 39/49/59 / день , залежить від року авто. ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber
-
Спочатку продовжити паспорт.
-
Це вже федеральний етап завантажити доки треба, а я конф'юз
-
Друзі підкажіть до чого тут Квебек?
-
Вітаю! В мене була схожа ситуація щодо написання імені Юрій: за паспортом - Iurii, за водійським посвідченням - Yurii. Замінив в MPI без жодних запитань щодо відмінності написання імені в документах. Видали манітобське посвідчення згідно закордонному паспорту громадянина України.