Вінніпег для українців Канада
-
Адаптер 5$ за штуку.
-
Всім привіт Можливо хтось є з майстрів манікюру в районі вулиці molson
-
Церква Св.Володимира та Ольги. McGregor Street. Принаймні, так мені вчора сказали.
-
Доброго здоров'я, група. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Привіт дівчата 🌸Яка вартість нарощування (корекція )волосся у Вінніпезі?
-
Привіт дівчата 🌸Яка вартість нарощування (корекція )волосся у Вінніпезі?
-
Доброго дня чи є якісь курси англійського безплатно???
-
Скажіть, будь ласка, в якому населеному пункті, або біля, є швейні фабрики?можливо хтось там працює і може допомогти з роботою швеї. Дякую. Всім гарного дня
-
У Вінніпезі є «Canada goose» нещодавно набирали, зараз не знаю. Зайдіть до них на сайт, подивіться
-
Доброго дня. Чи хтось підключав собі Chatr в аеропорту Вінніпега. Які вони пропонують тарифи і бонуси?
-
Підкажіть стосовно walk-in clinic. Коли вбиваю в Гугл видає в основному приватні клініки. Щоб потрапити за страховкою це має значення? (Приватна чи ні) чи треба шукати державну? Якщо так, то як її знайти?
-
Нічого. Депозит (мані ордер) та оплата за перший місяць. Ну і паспорт, войд чек і анкета. (Gates)
-
Де можна купити?
-
Можна. Але є сенс тільки якщо нова і для ринку американського
-
Всім доброго ранку, чекаю на приїзд свого чоловіка , в України працює автоелектриком ( ремонт електрообладнання авто , генераторів та всього , що з цим пов’язано), рівень англійської на начальному рівні , але ремонтом займається більше 20 років .Заздалегідь шукаю йому роботу , підкажіть хто знає адреси СТО або приватні станції , дякую
-
Saw this 2013 Hyundai Santa Fe Sport on AutoTrader's iPhone app http://www.autotrader.ca/go/19-12530485 Продаю своє авто , 2,5 роки в користуванні мною