Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 199.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5739466202T Offline
    t5739466202T Offline
    Mariana Oberska
    wrote on last edited by
    Всім привіт👋🏻 Мене звати Мар’яна я перукар стиліст з України🇺🇦 з досвідом роботи понад 10 років Працюю в салоні The Hive Hair Company Моя робоча сторінка в інстаграмі⬇️#інст www.instagram.com/p/Cm3Bm1fjvq6/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Адреса 175 Osborne Street Надаю такі перукарські послуги 👇 •Чоловічі •жіночі •дитячі стрижки -Фарбування волосся: •Балаяж •Мілірування •Sunlight( також перекладається як поцілунок 💋сонця🌞) •Шатуш •Омбре •Airtouch •Зачіски весільні Корекція та фарбування брів . 📞4313342000 Winnipeg
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Або у кого є гарні ліки для котів при сечокамяній
    1 Reply Last reply
    0
  • t5970410068T Offline
    t5970410068T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Доброго здоров'я, група. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
    1 Reply Last reply
    0
  • t758264713T Offline
    t758264713T Offline
    Светлана
    wrote on last edited by
    Друзі , поділіться своїм досвідом , як хто знайшов роботу з початковим інгліш ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym Futorianskyy
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть плз, якщо я приїхав в квітні зі своєю віддаленою роботою і відповідно буду мати надходження в цьому році за 8 місяців. Щоби порахувати податки я маю ввести суму, яку я зароблю за цих 8 місяців і це буде загальна сума доходу за 2023 рік?
    1 Reply Last reply
    0
  • t729722890T Offline
    t729722890T Offline
    melpawa
    wrote on last edited by
    Віддайте їм свій айфон. Задовбали вже.
    1 Reply Last reply
    0
  • t486987823T Offline
    t486987823T Offline
    ---
    wrote on last edited by
    Вчора обходили більшість вулиць Downtown на вулицях людей майже нема, ніби після апокаліпсу. Є бездомні, але вони сидять всередині зупинок і їх не багато. Не розумію чому майже всі люди кажуть що жити в Downtown це ужас. так розповідають ніби там на кожному кроці вбивці, наркомани і інше. До відома Берлін такий самий і так само є бездомні і різні які сплять в палатках на вулиці, під мостами і таксамо просять гроші. Чи може ми просто не попали в той момент коли на вулиці за тобою біжить ціла армія зомбі які хочуть тебе вбити, ограбити, і інше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t486987823T Offline
    t486987823T Offline
    ---
    wrote on last edited by
    ми теж бути якраз у 16:00
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Вы просто в Британской не были,там жесть ,но в основном,это один район…вчера тоже были в центре Виннипега,их было много около 16:00,утром их практически нет..в Манитобе есть определенные районы в центре,где по вечерам лучше не ходить,а так норм)я тоже насмотрелась этих видео - боялась ехать 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Это был первый раз,когда к нам подошло,минимум,трое-деньги просили☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anton Mykhalevych
    wrote on last edited by
    Все вам відкриють...і на роботу візьмуть... сервіс Канада не допоможе...мені сказали дзвонити за номером...потрібно чекати...мені через місяць в готель прислали
    1 Reply Last reply
    0
  • t573449310T Offline
    t573449310T Offline
    Litynska Nadiya
    wrote on last edited by
    Ми самостійно поїхали і за 20 хвилин отримали 2 sin номери… Хелс картку також - нам в готель принесли через 5 днів… Бо чергу ми не змогли «зловити» в готелі….
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Да,и здесь так)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Ну и у меня в центре просили. Я спокойно сказала, что не говорю по английски! А на счет бомжей в Италии и рассказывать не стану. И не только бомжи но и люди с ментальными заболеваниями которые орут и кидаются…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    68610
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім.напишіть будь-ласка сайти якійсь з пошуком роботи.може хтось має. Дуже дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Beschastnyi
    wrote on last edited by
    На Амазон за 6-7 баксів 4 штуки
    1 Reply Last reply
    0
  • t743593034T Offline
    t743593034T Offline
    Flaki
    wrote on last edited by
    толку этих сайтов, если они не отвечают на резюме
    1 Reply Last reply
    0
  • t630130503T Offline
    t630130503T Offline
    Dima Nevidim
    wrote on last edited by
    #работа В Канаде есть много сайтов для поиска работы, мы постарались отобрать самые эффективные. Топ -10 сайтов для поиска работы в Канаде Kijiji На этом сайте можно найти не только работу. Масса объявлений и информации на любой вкус. Jobgurus Сайт – агрегатор, который собирает информацию с тысячи различных сайтов, рекрутерских агенств и государственных учреждений, которые ищут работников. Job Bank Здесь есть много вариантов поиска и фильтры. Job Bank использует несколько различных сайтов по трудоустройству в качестве источников. Indeed Этот сайт является одним из самых надежных и простых для поиска работы. Вы можете искать вакансии как по всей стране, так и в радиусе пяти километров от вашего дома. Workopolis Это большой сайт, который отличается своими полезными статьями. Существует целый раздел сайта, посвященный советам и рекомендациям по написанию резюме и др. Randstad Это агентство по трудоустройству с двумя направлениями: одно специализируется на работе для белых воротничков, а другое – для синих воротничков. Eluta.ca Сайт – агрегатор по Канаде, входит в список Toп – 100 работодателей Канады. Monster.ca На этом сайте для поиска работ представлено множество вакансий с возможностью удалённой работы. Canadianjobs.com Десятки тысяч лучших рабочих мест в Канаде. Wowjobs.ca Еще один отличный сайт с огромным перечнем вакансий. AllStarJobs.ca Здесь масса вариантов для поиска работы. Другие сайты: Best Jobs Canada Canadian Career Page Сanjobs.com Careerjet.ca Сraigslist.org Extremejobs.ca Gojobs.gov.on.ca Jobs-emplois.gc.ca Bcjobs.ca Workbc.ca www.glassdoor.ca/index.htm www.careerbeacon.com www.talentlift.ca/ neuvoo.ca/
    1 Reply Last reply
    0
  • t128511985T Offline
    t128511985T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Добрый день. Где можно посмотреть рейтинг и отзывы о школах в Виннипеге? Может кто-то из форумчан посоветует школу? Интересует старшая школа.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5674017730T Offline
    t5674017730T Offline
    Екатерина
    wrote on last edited by
    Здравствуйте! Мне 20 лет. Ищу работу бейбиситтер. Имею опыт в работе няней с ребенком 4 года, инструктором и аниматором в детском центре по организации праздников, также работала детским тренером по танцам. Я всегда свободна могу помочь в любое время ☺️
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags