Вінніпег для українців Канада
-
Тижня Неділя - воскресенье
-
Хто їде з Польщі в Вінніпег найближчим часом, відпишіть мені будь ласка в особисті, є невелика просьба 🙏
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласочка, чи здаеться кров на медікал екзам?
-
Да из вены
-
Я же написал название. В гугле есть их телефон.
-
Доброї ночі. Дайте адрес будь-ласка. І їхній графік, якщо маєте.
-
10$
-
50$ В отличном состоянии.Брали 230
-
Классное двухсторонняя куртка на зиму.Может кому на следующий год,она реально классная и тёплая.40$
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка по виплаті в 3000$ В банку мені не дали роздрукований номер мого рахунку ( IN Transit Accnumber) І я написала в додатку в службу підтримки (TD) Мені вказали дану інформацію і я оформила заявку на виплату. Але пізніше мені знайомі показали в додатку де можна знайти дану інформацію і транзитний номер не збігається. Я зателефонувала на гарячу лінію з перекладачем і там вказали що тразитномер який вказав бот ( який я вказала в заявці на кошти) не вірний, а правильний той що в додатку. Підкажіть що мені потрібно зробити? Писати в допомогу на сайті , чи якось можливо змінити інформацію, чи я просто можу оформити нову заявку на кошти? Підкажіть хто може знає точно, бо я дуже хвилююсь через це .
-
Вітаю!!! кому потрібні матеріали для манікюру і педикюру з України Вінніпег. www.facebook.com/profile.php?id=61553960290493&mibextid=LQQJ4d www.instagram.com/beauty_winnipeg__ua?igsh=MWowOWliM3Y2YjRp&utm_source=qr
-
🕵️Кваліфіковане СТО виконає всі види робіт (окрім кузовних та електричних робіт)🕵️ 🇨🇦 Вінніпег-Манітоба ✅Заміна двигуна ✅Ремонт ходової ✅ заміна масла та фільтрів ✅ заміна колодок та тормозних дисків ✅розвал - сходження ✅ Safety ✅Шини та Диски ( любих брендів/розмірів) ▪️ Безкоштовно встановлення/доставка ✅Та інше 📞204-291-6395 - Дмитро Viber/What's app @win_uber - Telegram 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8
-
Вітаю!!! кому потрібні матеріали для манікюру і педикюру з України Вінніпег. www.facebook.com/profile.php?id=61553960290493&mibextid=LQQJ4d www.instagram.com/beauty_winnipeg__ua?igsh=MWowOWliM3Y2YjRp&utm_source=qr
-
Доброго времени суток! Нахожусь в поиске работы. Есть канадский опыт работы банкетным официантом , английский А1-В2. Так же, был опыт баристой в кофейне или на кухне в салатном цеху. Хотелось бы , что-то вроде кофейни , чтоб не работать по ночам , при этом рассмотрю любые варианты и производство тоже . Благодарю всех по делу отреагировавших )
-
Підкажіть, може хтось знає свіжу інформацію про те, чи дають новоприбулим у Канаду безкоштовне житло у готелях Вінніпега? Також цікавлять Монреаль і Торонто (Потрібно для знайомих).
-
Підкажіть, може хтось знає свіжу інформацію про те, чи дають новоприбулим у Канаду безкоштовне житло у готелях Вінніпега? Також цікавлять Монреаль і Торонто (Потрібно для знайомих).