Вінніпег для українців Канада
-
Вінніпег надає, якщо приїжджаєте до 31 березня. Готель можна отримати до кінця квітня
-
Вінніпег надає, ми 15 отримали
-
2 недели
-
Вот 31 и поселят - 2 недели Торонто
-
Шукаю 1 bedroom квартиру/ кімнату на підселення, не палю , без тварин , розгляну всі опції
-
Підскажіть, де можна купити мазь проти запалення (зірвав руку - пече, і тяжко згинати) і пов'язку на руку(не знаю як вони називаються) але без рецепта?
-
Wallmart, відділ фармацевтики - є еластичні бинти, бандажі різні на руки/ноги, є крем щось на кшталт нашого Фастум - Voltaren
-
ребят. всем привет. ! подскажите. есть ли вакансии. в мувинг. ( да любую работу ). на мувинге работал в сша. и драйвером и хелпером и форманом. англ. хороший. и с жильем бы решить. просто для себя хочу. Канаду. открыть. ) автомехаником в стройку. без разницы. я смекалистый ) спасибо заранее.
-
Вітаю! У мене виліт 27.03.2024 до Торонто. Підкажіть будь ласка: 1) Після прильоту до Канади, де можна оформити Work Permit? 2) Чи можна до вильоту в Канаду, подати онлайн заявку в банк для відкриття рахунку, а то без рахунку в канадському банку, оформити допомогу 3000 $ не можна? 3) У моєї дружини віза V-1 (Visitor), чи можна оформити Work Permit та подати заявку на отримання допомоги?
-
Дякую