Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня хто займається стрижками?
-
437-552-6177 Вадим.
-
У автобусі квитки дорожчі, є проїздний квиток у 7 eleven за 29 кан на 7 днів, то вигідніше цілий тиждень скільки потрібно їздите)
-
Привіт, звільняється кімната з 1 червня☺️ Квартира двокімнатна, знаходиться біля парламенту, ціна 520 доларів + електрика та інтернет☺️ Якщо хочете переглянути квартиру або маєте додаткові питання пишіть в повідомлення☺️
-
Ви мабуть тату машинку у руках ніколи не тримали. Я теж тату майстриня і навчатися робити на собі і на штучній шкірі - тільки час витрачати. Не пишіть, чого не знаєте. Треба руки ставити як мінімум, щоб навчитися. До того ж якщо вас це не влаштовує - не йдіть до цього майстра. Вас ніхто не змушує. Нащо гівно писати? Тільки це і можете з дивану, генії. Шлях тату майстра дуже важкий, дорогий і довгий. Знаю це з свого досвіду. Це та сама ситуація, коли тобі 20 а з тебе вимагають 15 років досвіду.
-
Привіт, звільняється кімната з 1 червня☺️ Квартира двокімнатна, знаходиться біля парламенту, ціна 520 доларів + електрика та інтернет☺️ Якщо хочете переглянути квартиру або маєте додаткові питання пишіть в повідомлення☺️
-
‼️‼️‼️Тепер офіційні новини від 4 квітня!!!! Зараз IRCC поширює деякі заходи CUAET на людей, які подали заявки за кордоном до кінцевого терміну, які зазнали затримок із обробкою заявки та отримали позитивне рішення 4 лютого 2024 року або пізніше. Ці люди матимуть час до 31 липня 2024 року, щоб прибути в Канаді та безкоштовно подайте заявку на отримання дозволу на навчання в країні та відкритого дозволу на роботу після схвалення. Послуги з поселення також залишаються доступними для всіх тимчасових мешканців України та їхніх утриманців у Канаді до 31 березня 2025 року, тому вони можуть бути повною мірою залучені до канадських громад, поки вони тут. Одноразова фінансова допомога та підтримка екстреного тимчасового розміщення більше не будуть доступні для власників CUAET, які прибувають до Канади після 31 березня 2024 року. Українці, які подали заявку та отримали дозвіл на роботу за програмою CUAET до 4 лютого 2024 року, все ще можуть приїхати до Канади та отримати дозвіл на роботу після прибуття, поки дозвіл дійсний. Українці, які подали заявку на отримання візи CUAET і отримали дозвіл на отримання візи CUAET до 4 лютого 2024 року, але не подали заявку на отримання дозволу на роботу на момент подачі заяви, все одно зможуть приїхати до Канади, але вони більше не зможуть подати заявку на отримання дозволу на роботу. дозвіл на роботу або навчання під час перебування в Канаді після 31 березня 2024 року. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Агресія тільки у вас. Ви не даєте розвиватися людині і цькуєте її. Хто після таких слів буде займатися улюбленою справою? Іноді я в шоці, наскільки людям пофіг один на одного і скільки у них ненависті. А я просто пояснила, як досвідчена людина у цій сфері, що ви не праві, щодо навчання. Але якщо для вас піти за 2000$ краще - це не погано, йдіть. Але відчепіться від тих, хто починає. Колись і майстри які зараз беруть такі суми, починали з чогось.
-
Доброго дня!Хто має досвід додання результатів тесту CELPIP вже після заповнення анкети на Manitoba Nomination Program, але якщо ще на попали до виборки??і коли кінцевий термін вносити зміни ( досвід роботи, наприклад) до анкети? А якщо ні, то чи можна ( і коли?) анульовати стару анкету і зареєструвати нову з кращими даними?Дякую за відповіді!!!
-
Michael Kors, 39 розмір, стан відмінний, пару раз вдягла. 45 CAD.
-
Шкіряні кросівки, 35 розмір. Нові, купляли в Польщі. Ціна 10 CAD
-
‼️ВАЖЛИВО про Отримання Open Work Permit після завершення програми CUAET Детальніше www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html ✅ Canadian Immigration and Citizenship IRCC буде видавати Open Work Permit після 31 березня 2024 року для власників W-1 за програмою CUAET у першому пункті прибуття до Канади терміном дії на 3 роки до 31 липня 2024року. ✅Щоб отримати Open Work Permit необхідно мати попередньо схвалений дозвіл на роботу і надати його офіцеру при в’їзді до Канади. ✅НЕ буде видаватися одноразової фінансової допомоги та безкоштовного поселення.
-
Навіщо гівно писати... Тільки це і можете з дивану... Не даєте розвиватися ....цькуєте Скільки ненависті... Ви сповна розуму???? Стільки агресії на рівному місці, жах(( Ще раз повторюю, я також маю тату і далеко не одне. І з самого першого робила у майстрів, щоб потім не забивати партаки. Я висловлюю свою думку, для мене краще майстер за дорого, ніж початківець.
-
А в чем выражается эта возможность набрать доп балы с 1 мая?