Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 211.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t462382817T Offline
    t462382817T Offline
    _Tokyo_ 🫧
    wrote on last edited by
    Ну так цез на він хоче такі тату робити , а клієнти 🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5299984983T Offline
    t5299984983T Offline
    Lena
    wrote on last edited by
    Але ж вас ніхто не засуджує за цю думку. Це круто, що ви хочете йти до того чи іншого майстра. Взагалі, мова йшла про спосіб навчання. Перечитайте. В мене як в майстра, який вже сам навчає людей, більше досвіду ніж у вас з декільками татуюваннями. Це факт. Кожен обирає до кого йому йти сам. Людина яка захочете - піде до початківця. Вас ніхто не намагається змусити, ніхто не каже, що ваш вариант поганий. Мінус в тому, що це не чат-опрос з відгуками. Мінус в тому, що та людина це читає і може більше ніколи не буде вчитися. В мене були такі випадки. Ви кажете не вказувати, що робити, але вас просять поводити себе ввічливо до людей, ви у суспільстві. Ніхто б не ставав на його захист, якби люди не нападали. Але ви мабуть навіть не розумієте, як такі речі впливають на творчих людей. До речі, це чат для майстрів. Що ви тут робите? Я майстриня, а ви? Попросіть адміна зробити чат з відгуками і думками, там і пишіть, якщо ви хочете.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Кав Каі
    wrote on last edited by
    Вітання Всім Підкажіть алгоритм дій коли сталася міні аварія, кути дзвонити ітд , бо десь була інформація, по групах але неможу знайти
    1 Reply Last reply
    0
  • t5299984983T Offline
    t5299984983T Offline
    Lena
    wrote on last edited by
    Ні, люди читають і йдуть у особистості повідомлення. Ви бачили, щоб хтось тут робив запис? Залишав відгук? Ті хто шукають майстра - до них немає питань. А нащо висловлювати образливі думки до "зелених" новачків в чаті для пошуку майстрів - я не знаю. У людей є очі, є своя голова. Але з 2406 людей тільки ви і ще декілька знайшли в себе розуму таке писати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t739064371T Offline
    t739064371T Offline
    Елена 💓
    wrote on last edited by
    🤣🤣🤣дуже дивне запитання Якщо тут будуть тільки майстри пропонувати свої послуги, та не буде людей, які хочуть тими послугами скористатися, тоді навіщо цей чат? Один майстер перед іншим буде вихвалятися?)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t2032678494T Offline
    t2032678494T Offline
    Anna (Mattiola)
    wrote on last edited by
    Всім привіт) Є вільна кімната, від 5.04, у 2бд квартирі, в тихому районі, світла і чиста. За подробицями - в лс)
    1 Reply Last reply
    0
  • t344571558T Offline
    t344571558T Offline
    Natali
    wrote on last edited by
    Може кому підійде 1 Bb адреса 170 Watt st , здається у саблет з 15 квітня по вересень - 1196$ (все вкл), т. 204-451-9690. Я її дивилась на днях, але довго добиратися до роботи
    1 Reply Last reply
    0
  • t7143027010T Offline
    t7143027010T Offline
    Chervinska Khrystyna
    wrote on last edited by
    Привіт. Якщо комусь буде актуально , ми з чоловіком мали свій сервісний центр по ремонту,в Україні більше 8 років, тут плануєм теж в майбутньому відкрити. Зараз ми тимчасово ремонтуємо на 1295 Ellice Ave, Winnipeg. За детальною інформацією пишіть в приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t739064371T Offline
    t739064371T Offline
    Елена 💓
    wrote on last edited by
    Я не розумію вашого завзяття Якщо ви майстер, та ще й самі навчаєте цьому інших, та ще й , судячи з вашої писанини дуже сердобольна, візьміть та навчіть "зеленого". Чи, так, тільки нападати на інших можете.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5299984983T Offline
    t5299984983T Offline
    Lena
    wrote on last edited by
    Так ви ж самі почали цей діалог. Що за перший клас? Не смішить мене. Судячи з лайків на моє повідомлення, не я одна маю таку думку. Майстри зрозуміють мене, тому що кожен з нас пройшов цей шлях і таких людей як ви. Ось тільки коли ти починаєш - немає сили сперечатися з такими. А в мене є. Поважайте людей і їх працю. Усього доброго, не бачу сенсу розмовляти з людиною, яка цього не розуміє і тільки переводить стрілки. 🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Krystyna
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Додайте будь ласка в групу мами у Вінніпезі.Дякую🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t1396748567T Offline
    t1396748567T Offline
    Marjana Hordij
    wrote on last edited by
    Добрий день. І мене будь ласка додайте в групу
    1 Reply Last reply
    0
  • t1882108937T Offline
    t1882108937T Offline
    Naďa
    wrote on last edited by
    Хтось користувався послугою "подання щорічної декларації від UNF?"
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava Dubchenko
    wrote on last edited by
    Наприклад здати англійську на більший бал
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava Dubchenko
    wrote on last edited by
    bizinside.club/immigration-measures-and-support-for-ukrainians-and-their-families/
    1 Reply Last reply
    0
  • t1796912027T Offline
    t1796912027T Offline
    Help
    wrote on last edited by
    🕵️Кваліфіковане СТО виконає всі види робіт (окрім кузовних та електричних робіт)🕵️ 🇨🇦 Вінніпег-Манітоба ✅Заміна двигуна ✅Ремонт ходової ✅ заміна масла та фільтрів ✅ заміна колодок та тормозних дисків ✅розвал - сходження ✅ Safety ✅Шини та Диски ( любих брендів/розмірів) ▪️ Безкоштовно встановлення/доставка ✅Та інше 📞204-291-6395 - Дмитро Viber/What's app @win_uber - Telegram 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8 🌊PapaWash🌊 ▪️Регулярна мийка 4- х дверний седан (інтерʼєр та екстерʼєр + пилосос) ---- 35$ ▪️Повна хімчистка інтер'єру + стеля + багажник--- 200$ -✅можемо виконати будь яке замовлення індивідуально під вас
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Іра
    wrote on last edited by
    Добрий день. Мене також будь ласка додайте до групи мами у Вінніпезі. Дякую 🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • t502910301T Offline
    t502910301T Offline
    Христина
    wrote on last edited by
    Доброго дня, Продаю пасхальні кошики, можливо комусь буде актуально на Великдень 5 травня. Ціна за два - 10$
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Bahach
    wrote on last edited by
    У цьому чаті є ШАХРАЙКА ❗️❗️❗️ Було оголошення, що віддають безкоштовно матрац, але в ньому є дірочка. Я написала цій людині, на що вона відповіла, що цей із дірочкою вже забрали давно, але в неї є точно такий самий цілий, який вона може продати за 50$. Ми погодились, забрали ввечері, віддала його нам в холі, де не було можливості перевірити. Сьогодні вже на квартирі я змогла його надути і виявилось, що він з діркою і здувається. У відповідь на мої повідомлення ця жінка просто видалила переписку і не відповідає.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Bahach
    wrote on last edited by
    Я розумію, що я сама винна, що довірилась "співвітчизникам". Але нехай мій випадок допоможе комусь бути обачнішими. Бо здавалося б "свої" мали б помагати і підтримувати один одного, але ж ні, надурити "дурненьких новоприбулих" це мабуть святий обов'язок для них 😐
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags