Вінніпег для українців Канада
-
Ось так приблизно робить
-
Дякую)
-
instagram.com/nails.winnipeg.vita?igshid=YjNmNGQ3MDY=
-
Якраз шукаю
-
А можно ссылку на инсту?
-
Знаю одну На 81 Рослін Роуд живе
-
Я 40 Можливо ще буде30-35 в неї Залежить від складності В мене просто було багато до м‘яса зламані))
-
Боюсь там будут одни мужики)
-
Лучше сидите в Киеве)) Ничего хорошего в Канаде нет.Венепеге работу найти очень тяжело И не надо рассказывать что полно работы и легко найти.И ещё обязательно нужна машина. Без машины и на работу не сможете ездить..И вообще многие уезжают в депрессии обратно откуда приехали. А с детьми ещё тяжелее. Садики очень дорого.
-
Так, не гарно вийшло, діти чекали на свято, багато які навіть плакати почали. Ніякої інформації про реєстрацію на рекламці не було. 😔
-
На телефоні не відкриє, навіть ні на всіх ноутах відкриває, потребує особливих програм, теж неділю качала все що можливо і ніяк, пішла до офісу і все відкрилось зі стаціонарного ПК.
-
Язик просто у середовище для хорошо оплачуваної роботи ви не вивчите -100%,язиком треба реально займатися кожного дня і краще з викладачем.Ще дуже важливо вік дітей,моему внуку 5-kinder garden з 9 до 16,ви не зможете працювати бо вам треба буде забирати дитину. З трьома дітьми без машини буде дуже важко,і бажано дві,чоловіку щоб їздити на роботу вам щоб забирати відвозити дітей до школи та садочків
-
Але враховуйте, що щоб отримати безкоштовне завірення, треба мати реєстрацію в Еміграційному центрі, також треба мати або переклад зроблений в Україні бюро перекладів, або самостійно зроблений переклад в електронному вигляді в Ворд. Вони цей переклад перевіряють і завіряють.
-
У кожного своя історія успіху чи невдачі. Знаю людей, які вже приїхали з домовленостями з роботодавцем і одразу почали працювати. Хтось швидше знаходить, хтось довше. Але головне, що знаходять! Машина - це звісно плюс. Я їжджу на роботу на автобусі як і багато моїх знайомих. Отже це реально. З садочками звісно біда. А от чи краще сидіти в Києві або де краще буде майбутнє для дітей - це вже батькам краще вирішувати.
-
Мой инглиш немного лучше чем лондон зе кепитал оф грейт британ, работу нашёл через час, после того как отправил резюме, всего отправил 2 и на обе назначили интервью, выбрал которое мне больше понравилось, на работу езжу на автобусе, меня устраивает, Работы тут дохрена и больше,(но все зависит от вашей профессии) и сайтов с поиском работы, некоторые корпорации просто у себя на сайте ищут работников, просто не сразу отвечают, в некоторых случаях месяцами ждать нужно, лучше отправлять резюме в вакансии с ограниченным временем Тут не хорошо и не плохо, тут все подругому И кому как повезёт