Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт хто чув може де потрібні помічники столяра або направлення по дереву ,або помічник механіка будь що що не потребує досвіду.Вінніпег)
-
Спасибо!
-
Где ее дохрена ну что вы сказки расказывает? Почитайте хотя бы здесь что люди пишут что месяцами не могут найти .У меня знакомые и английский знают и высшее имеют и работу найти не могли.Купили велосипеды и развозят пицу Хороша работа. У меня зять не мог найти строительную работу и то знакомых просил взять. Все говорят без машины не возьмём .И много знакомых которые в шоке уехали с Канады.
-
А я так сильно расстроилась что аж всплакнула( так за дитя обидно стало((( притащила ребенка, что б развернуться и поехать домой(
-
Добрий вечір. Ми прийшли в 11 зайшли просто в все не платили нічого. Поки не побачили сімʼєю українську( Віку в светру) то не знали що платити потрібно.
-
Зараз я зрозуміла чого не було наших українців.
-
В 11-30 пустили дітей на ігровий майданчик збирати яйця а потім за них призи давали. Були батути, басейн з шарами, фото зона. Було нашому сину весело .Йому 2,5. Жалко що вас не пустили
-
Здравствуйте уважаемая группа. Меня зовут Ирина. К концу мая планирую приехать в Виннипег. Я мастер ногтевого сервиса. Имею опыт работы 6 лет. Скажите пожалуйста возможно ли устроиться в салон работать? Буду благодарна любой информации 🤗 Оставлю свою страничку на инстаграм там все мои работы : irina_ozarchuk_
-
Доброго дня! Підкажіть, які телефони працюють/не працюють в Канаді. Я маю Xiaomi Redmi Note 9 pro . Дякую
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, где можно рассматривать объявления о купли машины? Виннипег
-
www.google.com/search?q=buy+car+Winnipeg
-
Дякую. Теж дивлюсь там
-
Ну якщо вони перебирають або посилають резюме поштою, то так її можна не знайти взагалі Вища освіта України тут до одного міста Потрібно бути готовим що ти починаєш все з самого 0, і до любої роботи. А вона тут є Хто хоче, знайде. Я ось вийшов через дорогу будинок будуть, запитав у головного, каже що зараз ні, а на наступний будинок потрібен каменщик і різноробочій. Це я просто з дому вийшов.
-
В свій час я приїхав до Польщі з Huawei ,але жодна польська сімка з ним не працювала