Вінніпег для українців Канада
-
Читала, що можна онлайн самостійно на їх сайті змінити адресу, а можна підійти до вест бестерн, але ближче до кінця робочого дня і вони вам на місці змінять, наче багато часу не займає. Але інформація не достовірна, перевірте...або зателефонуйте в вест бестерн до волонтерів, і спочатку уточніть по телефону...
-
Звісно не варто) я дізнаюсь не для себе
-
Доброго дня! У зв'язку з переїздом продається Dodge Grand Journey SXT 3.5l, 2010рік, 275000km, safety, 7 місць -7100$
-
У бествестерні з 16 до 16.45. Впродовж 5 хвилин будете мати на руках нову хелскарту із новою адресою)) ми так і робили
-
У Бествестрен зайдіть з 4 до 5 здається Там вам одразу змінять Бо онлайн довго чекатимете
-
Доброго дня. Хто може сьогодні перевезти диван з адреси 2300 pembina highway на адресу 585 ballantrae drive? І яка ціна? Дякую.
-
Всім привіт! Через 2 дні приїду до Вінніпегу. Мій телефон вже дуже глючить і треба буде відразу купувати новий. Думаю підключатись до Bell. Бачив у них на сайті, що можна підключитись і отримати айфон у розстрочку. Підкажіть, будь ласка, хто знає, чи дадуть ньюкамеру відразу телефон у розсрочку? Чи це вигідно? Чи може краще взяти айфон у розсрочку десь окремо? Чи буде це гарно для початку моєї кредитної історії?
-
Это по каким таким соображениям, вы делаете такие умозаключения?
-
Вітаю. Маю кілька вільних великодніх кошичків. Детальніше - в приват.
-
Нужно было изучать место куда едешь и на что тут можно располагать, зимой работу найти намного сложнее, сейчас сезон начался- все в разы легче будет, высшее тут практически до одного места, а если и с языком не смогли найти работу лучше чем пиццу на велике развозить, то это проблема в людях, а не в работодателях
-
В інших чатах є якась інфа про Флін Флон? А тут є!
-
Emailing boarding-pass-1.pdf
-
Всім привіт, хто влаштувався на housekeeping в готелі в місті Вінніпег - відпишіть будь-ласка.
-
Дівчата вітаю. Шукаю майстра манікюру у південній частині міста (Чарльсвуд, ріджвуд вест)або в даунтауні. Дякую . Відпишіться, будь ласка, хто приймає нових клієнтів.
-
Дякую