Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 210.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Health card різні в кожній провінції. Шукайте інформацію про те яка повинна бути health card у вашій провінції і оформлюйте.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Апостиль треба тільки якщо ви йдете за напрямом Express Entry. Якщо ви будете подаватись через номінацію провінції, то достатньо завіреного перекладу з афідевітом (клятва перекладача) всіх документів (шкільний атестат, додаток і аж до магістра).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Buchokpetro
    wrote on last edited by
    Привіт всім ✋🏻Підкажіть хто вже знайшов субсидований садок (200$ в місяць) і ходить в нього , скільки часу в вас зайняло очікування в черзі і якщо можете , скиньте в приват лінку/номер телефону/мейл , щоб я міг теж стати в чергу . В мене син якому 2 роки , зараз ходить в приватний садок без субсидії, але дуже би хотілось попасти в субсидований , так як приватний дуже дорогий . Район не важливий .
    1 Reply Last reply
    0
  • t484856605T Offline
    t484856605T Offline
    Джамиля🌺
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gemini🌙
    wrote on last edited by
    Приходить десь до 2 тижнів
    1 Reply Last reply
    0
  • t484856605T Offline
    t484856605T Offline
    Джамиля🌺
    wrote on last edited by
    Дякую🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t5788220784T Offline
    t5788220784T Offline
    Лілія Томич Лілія Томич
    wrote on last edited by
    Добрий день. Може хтось буде летіти з Польщі ( Лодзь ) або Варшави , у Вінніпег цього місяця або в серпні ? Потрібно купити 2 мазі для ніг , без рецепту в аптеці. Напишіть будь ласка в приват
    1 Reply Last reply
    0
  • t3884870T Offline
    t3884870T Offline
    Крис
    wrote on last edited by
    Всем привет, ребят подскажите пожалуйста что-то от кашля в таблетках, замучал не могу уже, не простыл но уже давно мучает
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilia Kholodilina
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть чи робив хтось апостіль тут? Де його можна зробити окрім консульства?
    1 Reply Last reply
    0
  • t455748807T Offline
    t455748807T Offline
    Даша
    wrote on last edited by
    Привіт Запрошую до себе на брівки і війки🪻 🪻Ламінування вій + фарбування 🪻Фарбування вій 🪻ламінування вій 🪻Ламінування + фарбування брів 🪻Ламінування брів+ корекція брів 🪻Корекція брів + фарбування + ламінування 🪻Корекція брів 🪻Фарбування + корекція брів 🪻Депіляція в зоні обличчя 🪻 Роботи ви можете побачити у мене на сторінці 🪻зроби себе ще більш впевненою з брівками та війками🪻 Пишіть мені у приватні повідомлення 🪻підберемо для вас найкращий час 🪻🪻 🙌 instagram.com/barbie_brows_winnipeg?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==
    1 Reply Last reply
    0
  • t354201222T Offline
    t354201222T Offline
    Анастасія квітка під сонцем 🌻
    wrote on last edited by
    Добрий день. Продаю переноску, 50 баксів. Підійде для котів та маленьких собак. Використовували пару раз, переноска в ідеальному стані
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    1710
    wrote on last edited by
    30го липня можу віддати безкоштовно трохи меблів . Кому треба пишіть
    1 Reply Last reply
    0
  • t675114343T Offline
    t675114343T Offline
    Надія
    wrote on last edited by
    @kseniaphotolife
    1 Reply Last reply
    0
  • t1361156907T Offline
    t1361156907T Offline
    Дар‘я Войналович
    wrote on last edited by
    Друзі, всім привіт! Ми сімейна пара, професійні фотографи, які протягом останніх 10 років даруємо нашим клієнтам незабутні емоції та гарні фотографії на памʼять. Наш багаторічний досвід і глибока любов до фотографії дозволяють нам кожного разу створювати неповторні зображення, що залишаються з вами назавжди в Чи шукаєте ви ВЕСІЛЬНОГО фотографа? Або, можливо, бажаєте зберегти моменти радості вашої сімʼї на фото, чи бажаєте зробити індивідуальну фотосесію, love story, фотосесію вагітності? Незалежно від того, який вибір ви робите, ми готові зробити вашу зйомку особливою та неповторною. Не втрачайте можливість зберегти ваші найкращі моменти на фотографіях! Звертайтеся до нас для узгодження дати та часу вашої фотосесії, або отримання додаткової інформації. Дякуємо за ваш інтерес і довіру! Ми з нетерпінням чекаємо на можливість зберегти ваші найкращі моменти разом! Інстаграм: www.instagram.com/voinalovich_photo?igsh=MWljdjAxazd6emVmbg%3D%3D&utm_source=qr
    1 Reply Last reply
    0
  • t5186294119T Offline
    t5186294119T Offline
    Slavo
    wrote on last edited by
    Добрий день всім може хто знає як зробити Апостиль у Вінніпезі куди треба звернутися? У може у когось є такий досвід?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasylyna Lutska
    wrote on last edited by
    Привіт, з 1 серпня звільняється кімната для хлопця в приватному будинку st. Castle ave. Місячна оплата 440+ світло, вода.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladyslav Ihnatov
    wrote on last edited by
    🔥2020 Hyundai Sonata Hybrid Ultimate🔥 ✅70,199 km 📎2.0L GDI inc: 38kW electric motor 📝CARFAX 🏦FINANCING 🚘IN STOCK HEATED AND COOLED FRONT SEATS HEATED REAR SEATS SEAT MEMORY PREMIUM SOUND SYSTEM BOSE 360 CAMERAS CARPLAY ANDROID AUTO WIRELESS CHARGE SOLAR PANEL ON THE ROOF LEATHER ADAPTIVE CRUISE CONTROL ALL DRIVING ASSISTS REMOTE START REMOTE PARKING SYSTEM 💲31,981
    1 Reply Last reply
    0
  • t1361156907T Offline
    t1361156907T Offline
    Дар‘я Войналович
    wrote on last edited by
    Друзі, всім привіт! Ми сімейна пара, професійні фотографи, які протягом останніх 10 років даруємо нашим клієнтам незабутні емоції та гарні фотографії на памʼять. Наш багаторічний досвід і глибока любов до фотографії дозволяють нам кожного разу створювати неповторні зображення, що залишаються з вами назавжди в Чи шукаєте ви ВЕСІЛЬНОГО фотографа? Або, можливо, бажаєте зберегти моменти радості вашої сімʼї на фото, чи бажаєте зробити індивідуальну фотосесію, love story, фотосесію вагітності? Незалежно від того, який вибір ви робите, ми готові зробити вашу зйомку особливою та неповторною. Не втрачайте можливість зберегти ваші найкращі моменти на фотографіях! Звертайтеся до нас для узгодження дати та часу вашої фотосесії, або отримання додаткової інформації. Дякуємо за ваш інтерес і довіру! Ми з нетерпінням чекаємо на можливість зберегти ваші найкращі моменти разом! Instagram: www.instagram.com/voinalovich_photo?igsh=MWljdjAxazd6emVmbg%3D%3D&utm_source=qr
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    admin admin
    wrote on last edited by
    В шоперсі не знаю, а онлайн треба вибирати чи гроші чи місячний проїзд.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7239129146T Offline
    t7239129146T Offline
    Олег Яремко
    wrote on last edited by
    У кого є можливість допомогти? Поповнити мобільний. Я служу. 95 бригаді ЗСУ 2 штурмовий батальйон ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ ЩО ЦЕ ПРАВДА! МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ! БУДЬ ЛАСКА НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТ ПОВІДОМЛЕННЯ 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags