Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 210.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Марина К
    wrote on last edited by
    Якщо хоча б CLB 5, шукайте Healthcare aide вакансії. Зазвичай щє треба сертифікат, але чула що є агенції, що можете працювати на них а вони допоможуть оплатити сертифікат (будуть вираховувати з платні)
    1 Reply Last reply
    0
  • t250007741T Offline
    t250007741T Offline
    Iryna Uhrimova
    wrote on last edited by
    Дівчата привіт🩷 Запрошую вас на манікюр та педикюр🦶🏼💅🏻 Однотонне покриття - 40$ Покриття з укріпленням - 50$ Педикюр гігієнічний - 40$ Педикюр з покриттям - 50$ +Працюю з піднігтьовими мозолями та врослим нігтем, натоптишами Комплексом ціна вигідніше❗️ Пиши «+» у дірект та отримуй подарунок 🎁 Використовую одноразові матеріали, якісні гелі, стерильний інструмент. Гарантія на покриття. 📍St.Vital До єднуйтесь в Inst: www.instagram.com/nails_bar_wpg?igsh=MTc2OHg2MGwxdTBtZg%3D%3D&utm_source=qr
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    roman golota🌿
    wrote on last edited by
    Чи можливо доказати рівень освіти бакалавра при подачі на PR, маючи при цьому лише фото диплому (оригінал залишився в університеті в Україні)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Tkach
    wrote on last edited by
    Спробую онлайн, дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksii
    wrote on last edited by
    Всем привет. Подскажите, что-то на подобии чистотела от бородавок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t456651601T Offline
    t456651601T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Зробимо твоїм нігтикам приємно? Однотонне покриття - 40cad Покриття з укріпленням - 50сad Нарощення - від 65cad Педикюр - від 60 cad Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерилізовані інструменти та приємна компания гарантовані✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 📍55 Daylan Marshall Gate Ig - www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr (детальний прайс та роботи)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1250027433T Offline
    t1250027433T Offline
    Lis Dy
    wrote on last edited by
    Так є CLB 5 , я розглядала такий варіант. Нажаль потрібні водійське посвідчення та автомобіль. Нажаль з цим туго.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Оригінали ніхто не запитує, потрібна скан копія. Ви можете з Дії витягнути навіть Але якщо немає додатку (їх ніби ще не додали в Дії), то потрібно надати лист пояснення чому він відсутній
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia N
    wrote on last edited by
    В кого добра англійська і досвід у рітейлі? Роджерс у кілдонані шукає співробітника. Я пройшла скрінінг- інтервю та запрошена на очне з менеджером. Але вже отримала джоб офер від іншого працедавця. Може в когось буде шанс туди потрапити
    1 Reply Last reply
    0
  • t573359687T Offline
    t573359687T Offline
    Anna Karmazina
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх! Чудові новини! Хочу запросити вас на свої заняття з повітряної акробатики та стрейчингу! Від 8 липня й до кінця серпня відкриваються нові групи на літо на яких я познайомлю ваших дітей з цим цікавим спортивно-мистецьким напрямком. Буду проводити дві групи - для початківців та досвідчених дітей та підлітків. Заняття  покращують силу, витривалість, гнучкість та координацію; Заняття будуть проводитися двічі на тиждень ✅️ понеділок та середа, 🔸️ 6:15 та 7:30 вечора, 💲 200cad за 8 тренувань, Тривалість класу 1 година 15 хвилин. Коротко про себе: працюю у цьому напрямку вже більше 10 років, тренерський досвід 9 років, з яких 3 роки - працюю з дітьми. Вмію мотивувати, надихати та закохувати своїх студентів у Повітряну акробатику! Працюю як з початківцями, так і з досвідченими студентами, переможцями змагань з цього напрямку! Для додаткових деталей та для запису на тренування напишіть мені у Телеграм, Або ж до WhatsApp 4312944187, Гарного вам дня 🤍
    1 Reply Last reply
    0
  • t573359687T Offline
    t573359687T Offline
    Anna Karmazina
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх! Чудові новини! Хочу запросити вас на свої заняття з повітряної акробатики та стрейчингу! Від 8 липня й до кінця серпня відкриваються нові групи на літо на яких я познайомлю ваших дітей з цим цікавим спортивно-мистецьким напрямком. Буду проводити дві групи - для початківців та досвідчених дітей та підлітків. Заняття покращують силу, витривалість, гнучкість та координацію; Заняття будуть проводитися двічі на тиждень ✅️ понеділок та середа, 🔸️ 6:15 та 7:30 вечора, 💲 200cad за 8 тренувань, Тривалість класу 1 година 15 хвилин. Коротко про себе: працюю у цьому напрямку вже більше 10 років, тренерський досвід 9 років, з яких 3 роки - працюю з дітьми. Вмію мотивувати, надихати та закохувати своїх студентів у Повітряну акробатику! Працюю як з початківцями, так і з досвідченими студентами, переможцями змагань з цього напрямку! Для додаткових деталей та для запису на тренування напишіть мені у Телеграм, Або ж до WhatsApp 4312944187, Гарного вам дня 🤍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viacheslav
    wrote on last edited by
    Да уж… тишина гробовая. Я так понимаю что многие семьями сюда переезжают… я так догадываюсь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2082026328T Offline
    t2082026328T Offline
    Katerina Likhtar
    wrote on last edited by
    Два туристических стула, отличное состояние. По 5 $ за штуку, кому надо забирайте. Есть чехлы.
    1 Reply Last reply
    0
  • t622577367T Offline
    t622577367T Offline
    Alina Borovyk
    wrote on last edited by
    Запрошую на манікюр, педикюр, покриття гель лак. Доступні ціни, професійне виконання роботи. Працюю тільки із стерильними інструментами! - Індивідуальний підхід до кожного клієнта. - Укріплення нігтьової пластини. Інстаграм www.instagram.com/_alina__nailart?igsh=MXFycXd6OWFwc29sbQ==
    1 Reply Last reply
    0
  • t5288399699T Offline
    t5288399699T Offline
    Наталія
    wrote on last edited by
    А що саме з меблів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2082026328T Offline
    t2082026328T Offline
    Katerina Likhtar
    wrote on last edited by
    Может кому- то надо « веселые» горшки для цветов. Металлические, яркие, состояние отличное. Цена 5 $
    1 Reply Last reply
    0
  • t1437945367T Offline
    t1437945367T Offline
    Marina Aks
    wrote on last edited by
    Віддам гарні речі на хлопчика 6-8 років за шоколадку (літні, зимові) Речі в гарному стані, прилетіли в тому році, і з багатьох син виріс. Кому цікаво пишіть, в лічку скину фото Транскона
    1 Reply Last reply
    0
  • t1052140423T Offline
    t1052140423T Offline
    Назар Мазяр
    wrote on last edited by
    Добрий день.Хотів запитати,як має виглядати довідка з місця роботи в Україні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SphinX
    wrote on last edited by
    Людям, скорее, не до знакомств. Надо сначала на ноги встать. Ну или предпочитают знакомства на пикниках или других мероприятиях, благо групп для такого добра хватает.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    1710
    wrote on last edited by
    Стіл і стільці на кухню Ліжко з матрасом односпальне Дитяче ліжко до 5 років
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags