Вінніпег для українців Канада
-
Напишите в личку.
-
Добрий вечір. Шукаємо людину, яка їде з Торонто до Вінніпега 2 серпня або найближчими днями після 02.08. Потрібна допомога, доставити кішку господарям. 🙏 Можливо, хтось має знайомих трак драйверів. За винагороду ‼️‼️‼️
-
Якщо він ще дійсний та це general, то так
-
Скам !!!!!!!
-
Всім привіт Мене звати Віктор і я перукар працюю в самому сердці Downtown Якщо ви бажаєте зробити перевтілення або змінити стиль . Ви можете зробити запис на будь який зручний день та час 😇 Для запису пишіть в мій instagram www.instagram.com/p/C9VnL0bJNKm/?igsh=aHo0dG12Mm5wbDBm
-
804 de la seigneurie blvd Winnipeg Manitoba Тільки після ремонту підвальне приміщення з 2 спальнями та 1 санвузлом - 2 спальні - 1 ванна кімната - 1 парковочне місце - Пральня та сушарка в будинку - 1500$ (все включено) - без тварин, без паління в будинку - вільна від зараз 📞204 291 6395 Вайбер / Ватсапп
-
Друзі, всім привіт! Кому потрібен досвідчений майстер по ремонту телефонів, планшетів та ноутбуків всіх існуючих брендів та моделей, звертайтеся до Ярослава😊🛠👨🔧 Більше 12 років досвіду роботи в сервісному центрі. Ремонт виконує як простий - по типу заміни дисплея, акумулятора, так і складний - BGA пайку. В наявності запчастини від брендів Apple і Samsung (акумулятори, дисплеї та дрібні комплектуючі), виконує заміну компонентів Apple без помилки❗️ Має професійне обладнання (мікроскоп, нижній підігрів, програматори, хірургічні паяльні станції, повітряні паяльні станції, плотер, який вирізає гідрогелієву плівку під будь-який існуючий девайс і багато іншого). Вирішує нестандартні задачі і завжди виконує свою роботу на високому рівні. Діагностика безкоштовна❗️ В місцевих сервісах ця послуга коштує близько 50$❌ Кому що потрібно, звертайтесь, адекватний прайс!✅ Не соромтесь запитувати все, що вас цікавить, з радістю допоможе! Всім добра!🥰☀️
-
Полистайте чат, в разделе связь может, почти каждый день люди предлогают ремонт
-
Добрый день. Кто знает,где можно в Виннипеге купить живых крабов?
-
здравствуйте чат, подскажите пожалуйста, в Виннипеге есть люди которые чинят телефоны ?