Вінніпег для українців Канада
-
Добрий вечір. Шукаємо людину, яка їде з Торонто до Вінніпега 2 серпня або найближчими днями після 02.08. Потрібна допомога, доставити кішку господарям. 🙏 Можливо, хтось має знайомих трак драйверів. За винагороду ‼️‼️‼️
-
Добрий вечір. Шукаємо людину, яка їде з Торонто до Вінніпега 2 серпня або найближчими днями після 02.08. Потрібна допомога, доставити кішку господарям. 🙏 Можливо, хтось має знайомих трак драйверів. За винагороду ‼️‼️‼️
-
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
Вітаю! Може комусь підійде вакансія: vawsystems.com/corporate/careers-with-vaw-systems-inc/ Точно є потреба в shop helper на вечірню зміну
-
Привіт всім👋 Відкрито букінг на перманентний макіяж брів і губ. 📍Garden City Буду рада відповісти на всі питання щодо процедури 📩 Instagram ⬇️ www.instagram.com/anastasiia_omelchenko_pmu?igsh=OGFnMjBjeTVyZXB1&utm_source=qr Online booking ⬇️ PMUbyAnastasiiaOmelchenko.glmrs.space
-
Всім доброго дня! Я сертифікований в Канаді майстер перманентного макіяжу Пропоную послуги: пудрове напилення брів, ламінування вій та брів, оформлення брів 📍 55 Arthur street Мій інстаграм: www.instagram.com/anastasi.browsss?igsh=MTV3NHhmY3h6dWRrbg==
-
У магазинах Canadian footwear 1 серпня стартує акція на дитяче взуття: при купівлі спортивного взуття new balance- купон на знижку 20% на зимове дитяче взуття. Я працюю на Аделаїда , біля мігрант центру. Приходьте до нас зі своїми діточками)
-
Повідомлення видаляється за порушень правил чату
-
Кредит?
-
If anyone is interested, there are several options for renting.
-
www.facebook.com/marketplace/item/895336241801099/?mibextid=dXMIcH
-
www.facebook.com/marketplace/item/2545864242273036/?mibextid=dXMIcH
-
www.facebook.com/marketplace/item/1434244211301656/?mibextid=dXMIcH