Вінніпег для українців Канада
-
Добрий день, Підкажіть будь ласка юриста в Вінніпезі, що може зробити доручення укр мовою з апостилем. Дякую 🙏
-
В нашому домі відгуки трешові теж, але ми заїхали все одно. Як виявилося з часу тих відгуків зробили ремонт, поміняли менеджера і змінилися жильці. Дім хороший, але квартири вже не здаються. Зорієнтую вас хіба що по території, це північ вулиці Salter street. Щоб ви розуміли, наскільки тут безпечно. Я вчора залишила машину відкритою. Всередині з речами, дитячим автокріслом, мангалом. Зранку було все на своїх місцях. Я за це дуже вдячна сусідам, бо грошей купувати ці нові речі просто немає. І не просто відкритою, а бокова дверка була реально відкрита на всю свою ширину
-
Продається синтезатор Ctk-3000 як новий. Має +400 тонів, 150 ритмів, влаштований метроном, sensitive touch, багато режимів та можливостей. Все працює чудово, немає подряпин. Йде з коробкою, song book та адаптером. Бажано продати до 28 липня. Ціна: 150$, можливий торг
-
Подскажите, где сейчас можно поменять хелс карту (адрес обновить)?
-
Дякую Вам.Щасти вам
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, як отримати довідку про несудимість з Польщі?
-
Вітаю! 🇺🇦 Буду вдячна, якщо тут є люди, які можуть допомогти із бронюванням лоту в посольстві Торонто з питання виготовлення закордонних паспортів для членів моєї сімʼї. Якщо у вас є якась інформація як забронювати такий, окрім як сподіватись на диво - напишіть в приватні повідомлення, будь ласка. Дякую.