Вінніпег для українців Канада
-
Шукаю квартиру з 1 жовтня, 800-900 $
-
Доброго вечора,я подавала знову всі документи,відправила листом 10 червня,роздивилися 25 липня, в серпні будемо отримувати
-
Добрий день, шукаю кімнату з 24 серпня, бажано західна частина міста.
-
Памперси, розмір 6. Більше нема потреби у користуванні, тому продаю. Ціна 20 $
-
Куртки Zara на осінь на дівчинку 8-9 років ,до снігу можна носити. Гарний стан. Ціна по 10 CAD
-
Доброго вечора! В такий холодний день як сьогодні захотілося зробити щось тепле і приємне🫂 ❗Тому на завтра, 9.08.24, роблю ЗНИЖКУ 50% на індивідуальну зустріч з Нейрографіки ‼️ Звичайна ціна $50 Завтра $25 Тема: страхи (обмеження, блоки) в будь-якій сфері життя. Час з 12 до 15 Хто давно хотів спробувати - це ваш шанс! ❗ТІЛЬКИ ОДНА ЛЮДИНА❗ Чекаю саме на тебе 😉 Гарного вечора ✨
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, де можна відсвяткувати день народження дитини 8 років? Наперед дякую.
-
По роджерс подивіться, чи є ця вакансія у них на сайті, і подавайте аплікацію. Я у іншу локацію так потрапила на скрінінг інтервʼю , пройшла, передзвонив потім менеджер магазину з запрошенням на очне інтервʼю , алея вже мала два джоб офери. Мова потрібна добра. В мене clb 6-8.
-
Привіт! 👾 Перед початком навчального року, ми (ІТ-академія) запрошуємо Вашу дитину на безкоштовний ПРОБНИЙ урок з програмування, або дизайну (на вибір). ЯКІ НАПРЯМИ ПРОПОНУЄМО? 💻 Графічний дизайн (створення логотипів, банерів, ілюстрацій) 💻 Програмування на Java (розробка простих додатків) 💻 Minecraft (Створення модифікацій та використання командних блоків) 💻 ROBLOX (Курс з розробки ігр) 💻 Програмування на Python (розробка простих програм та ігр) 💻 WEB дизайн (основи веб-дизайну) 💻 Веб розробка (основи веб-розробки) ЯКІ ГАДЖЕТИ ПОТРІБНІ ДЛЯ НАВЧАННЯ? 🖥 Комп'ютер, або ноутбук + стабільний доступ до інтернету. КОЛИ ПОЧАТОК ПЕРШОГО УРОКУ? 📝 Підберемо зручний для Вашої дитини час та дату. Попередньо обговоримо. ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ? ✅ Напишіть в особисті повідомлення вік та ім'я дитини СКІЛЬКИ ВІЛЬНИХ МІСЦЬ ЗАЛИШИЛОСЬ? 💫 З кожним днем кількість зменшується, тому приймайте рішення вже зараз ❤️
-
вам просто повезло вот и все
-
всем советую
-
а еще круто наверное кидать резюме на почту, а потом блокировать компании сразу , чтобы говорить ну вот ответа нету , очень интересное занятие