Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 199.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t456651601T Offline
    t456651601T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Всім привіт🌸 Пропоную зробити собі приємно і записатись на наступні послуги: ▪️манікюр гель-лак ▪️манікюр+гелеве покриття ▪️педикюр ▪️нарощення нігтів ▪️будь-які дизайни Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
    1 Reply Last reply
    0
  • t1023727591T Offline
    t1023727591T Offline
    Macsim Korneev
    wrote on last edited by
    Адреса?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6137417462T Offline
    t6137417462T Offline
    Игорь Василенко
    wrote on last edited by
    ‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victor19991
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Микола
    wrote on last edited by
    Вишиванка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1796912027T Offline
    t1796912027T Offline
    Help
    wrote on last edited by
    804 de la seigneurie blvd Winnipeg Manitoba Тільки після ремонту підвальне приміщення з 2 спальнями та 1 санвузлом - 2 спальні - 1 ванна кімната - 1 парковочне місце - Пральня та сушарка в будинку - 1400$ (все включено) - без тварин, без паління в будинку - вільна від зараз 📞204 291 6395 Вайбер / Ватсапп
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Всім привіт🌼 Мене звати Вікторія. Пропоную різні види депіляції (віск, шугаринг) по приємним цінам. Використовую якісні матеріали та одноразові розхідники. Напишіть мені і я з радістю відповім на всі ваші запитання. 📍Osborn St.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5299870817T Offline
    t5299870817T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    🔧 Вакансія: Механік легкових авто 🔧 Місце роботи: Plumas, MB Зарплата: $18-24 за годину Вимоги: Досвід роботи, знання мови не обов’язкове 🛠️ Шукаємо механіка з досвідом роботи для ремонту легкових автомобілів. Знання мови не є обов’язковим, головне — ваш професійний досвід та вміння працювати з технікою. 🏡 Є можливість зняти будинок у містечку за +-$1000 на місяць. Зацікавлені? Пишіть в особисті повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t5299870817T Offline
    t5299870817T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    🔧 Вакансія: Механік легкових авто 🔧 Місце роботи: Plumas, MB Зарплата: $18-24 за годину Вимоги: Досвід роботи, знання мови не обов’язкове 🛠️ Шукаємо механіка з досвідом роботи для ремонту легкових автомобілів. Знання мови не є обов’язковим, головне — ваш професійний досвід та вміння працювати з технікою. 🏡 Є можливість зняти будинок у містечку за +-$1000 на місяць. Зацікавлені? Пишіть в особисті повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t1096656636T Offline
    t1096656636T Offline
    Svyatoslava Dumych
    wrote on last edited by
    Всім привіт, ремонтую дахи, демонтаж димоходів, чищу жолоби, фарбую всередині та зовні, кладу плитку, гіпсокартон тощо. Оцінка роботи безкоштовна, звертайтеся, ціна не кусається. Ми працюємо в місті Вінніпег і можливо за його межами
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Sheremeta
    wrote on last edited by
    Гарден Сіті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Sheremeta
    wrote on last edited by
    Когда мы их покупали они оба были размер twin просто длина разная. Район Гарден Сити
    1 Reply Last reply
    0
  • t541302644T Offline
    t541302644T Offline
    [𝕆𝕃𝔼𝕂𝕊𝔸ℕ𝔻ℝ]
    wrote on last edited by
    Привіт, порекомендуйте хороший обмінник у Вінніпегу
    1 Reply Last reply
    0
  • t372383573T Offline
    t372383573T Offline
    Джонни Синс
    wrote on last edited by
    Вечером померяю кровать и дам вам знать какой размер мне нужен
    1 Reply Last reply
    0
  • t1396211707T Offline
    t1396211707T Offline
    Dmitry
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім) В мому Work Prrmit вказана провінція Альберта а працюю я в Манітобі і зараз мій роботодавець в якого я вже працюю зачіпився за цей нюанс і каже що йому потрібно яке небуть підтвердження що з таким Work Permit я можу працювати в Манітобі. Можливо хтось з таким стикався, та може щось порадити? буду вдячний (чув що в багатьох людей вказані інші провінції)
    1 Reply Last reply
    0
  • t372383573T Offline
    t372383573T Offline
    Джонни Синс
    wrote on last edited by
    Я доллары менял в CIBC
    1 Reply Last reply
    0
  • t5382644873T Offline
    t5382644873T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Ищете идеальный автомобиль, который будет соответствовать вашим потребностям, желаниям и бюджету? Меня зовут Юлия. Я работаю в автосалоне Vickar Nissan. В нашем ассортименте новые автомобили Nissan, Ford, Chevrolet, Mitsubishi; а также б/у авто различных торговых марок. Доступные способы платежа: кэш, лизинг, кредитование. Свяжитесь со мной и я помогу вам сделать лучший выбор! 📞 Call/sms/WhatsApp/Telegram: +1 (204) 805-6180 Юлия 📧 Email: [email protected] 📲 Подписывайтесь на мои аккаунты, чтобы узнавать о доступных моделях машин и смотреть видео обзоры: Instagram: www.instagram.com/yulia_auto_expert/ Facebook: www.facebook.com/YuliaAutoExpert/ YouTube: www.youtube.com/@YuliaAutoExpert 🏢 Автосалон Vickar Nissan находится по адресу: 1424 Regent Avenue West, Winnipeg, MB, Canada (лучше договориться о встрече со мной заранее, чтобы я могла уделить вам все свое время)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5382644873T Offline
    t5382644873T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Ищете идеальный автомобиль, который будет соответствовать вашим потребностям, желаниям и бюджету? Меня зовут Юлия. Я работаю в автосалоне Vickar Nissan. В нашем ассортименте новые автомобили Nissan, Ford, Chevrolet, Mitsubishi; а также б/у авто различных торговых марок. Доступные способы платежа: кэш, лизинг, кредитование. Свяжитесь со мной и я помогу вам сделать лучший выбор! 📞 Call/sms/WhatsApp/Telegram: +1 (204) 805-6180 Юлия 📧 Email: [email protected] 📲 Подписывайтесь на мои аккаунты, чтобы узнавать о доступных моделях машин и смотреть видео обзоры: Instagram: www.instagram.com/yulia_auto_expert/ Facebook: www.facebook.com/YuliaAutoExpert/ YouTube: www.youtube.com/@YuliaAutoExpert 🏢 Автосалон Vickar Nissan находится по адресу: 1424 Regent Avenue West, Winnipeg, MB, Canada (лучше договориться о встрече со мной заранее, чтобы я могла уделить вам все свое время)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5382644873T Offline
    t5382644873T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t5382644873T Offline
    t5382644873T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t5382644873T Offline
    t5382644873T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    У вас в ворк пермите кроме строчки с провинцией есть еще строчка, где написано OPEN (надеюсь, что я помню корректно). У меня написана тоже другая провинция и на следующей строчке OPEN. Я звонила в IRCC и спрашивала по этому поводу. Они сказали, что мой ворк пермит открытый по всей Канаде. У вас я уверена также. Если работодатель сомневается, то может сам позвонить в IRCC (номер телефона на обратной стороне ворк пермита) и спросить, указав ваш UCI номер.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags