Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Вінніпег для українців Канада

Вінніпег для українців Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
90.9k Posts 6.4k Posters 211.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    AR
    wrote on last edited by
    Добрый день. Есть ювелиры среди нас? Нужно запаять цепочку
    1 Reply Last reply
    0
  • t5425651611T Offline
    t5425651611T Offline
    Oksana_Denysyuk
    wrote on last edited by
    Привіт спільноті! Таке питання. Ми у процесі отримання PR, чекаємо номінації на федеральний рівень. Паспорт у головного апліканта закінчується у листопаді 25-го року і скоріш за все, піару ми не отримаємо до того часу. Без дійсного паспорту піар не дадуть, вірно? Чи є варіанти? Зробити паспорт немає можливості
    1 Reply Last reply
    0
  • t5091025225T Offline
    t5091025225T Offline
    Daria Shapoval
    wrote on last edited by
    Комплекти постільної білизни з 4 предметів Ціна одного набору 25$
    1 Reply Last reply
    0
  • t1819745073T Offline
    t1819745073T Offline
    ULIA
    wrote on last edited by
    Доброго вечора!Можливо хтось знає де у Вінніпезі можна зробити друк фото на полотні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t754269768T Offline
    t754269768T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Тоже интересует
    1 Reply Last reply
    0
  • t432027124T Offline
    t432027124T Offline
    JM
    wrote on last edited by
    Леді, які народили дитину за кордоном, чи знали ви, що можна податись на виплати від держави Україна навіть знаходячись за кордоном ? Чи навіть за океаном? Я створила покроковий гайд як це зробити правильно. Від вас: 1. підписка в Інст 2. Репост в сторіз з відміткою @jmilhalok a я вам лінк у директ 😀 www.instagram.com/p/C-3seujPvIY/?igsh=Mm8xbTBvcjVib29i Всім добра 🩵💛
    1 Reply Last reply
    0
  • t432027124T Offline
    t432027124T Offline
    JM
    wrote on last edited by
    Леді, які народили дитину за кордоном, чи знали ви, що можна податись на виплати від держави Україна навіть знаходячись за кордоном ? Чи навіть за океаном? Я створила покроковий гайд як це зробити правильно. Від вас: 1. підписка в Інст 2. Репост в сторіз з відміткою @jmilhalok a я вам лінк у директ 😀 www.instagram.com/p/C-3seujPvIY/?igsh=Mm8xbTBvcjVib29i Всім добра 🩵💛
    1 Reply Last reply
    0
  • t432027124T Offline
    t432027124T Offline
    JM
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t450285348T Offline
    t450285348T Offline
    🦁
    wrote on last edited by
    Приглашаю Вас на маникюр 💅🏻 Аппаратный маникюр✅ Однотонное покрытие✅ Покрытые с укреплением✅ Дизайн✅ 💫Качественные и стерильные инструменты 💫Одноразовые расходники 💫3-х этапная стерилизация 📍St.Vital❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t432027124T Offline
    t432027124T Offline
    JM
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dariia
    wrote on last edited by
    Продаю своє авто
    1 Reply Last reply
    0
  • t372383573T Offline
    t372383573T Offline
    Джонни Синс
    wrote on last edited by
    Думаю в волмарте модно .покрайней мере в штатах в волмарте модно такое сделать, думаю что тут так же
    1 Reply Last reply
    0
  • t372383573T Offline
    t372383573T Offline
    Джонни Синс
    wrote on last edited by
    Напишите мне в личный
    1 Reply Last reply
    0
  • t6601864082T Offline
    t6601864082T Offline
    Yuliya💛💙
    wrote on last edited by
    Да есть мой парень😅😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t6765057710T Offline
    t6765057710T Offline
    kBAN
    wrote on last edited by
    Привіт всім. Хтось знає де можна купити черв'яків та мінози, куди можна доїхати на автобусі? Знаю лише магазин в Локпорті, проте машини не маю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angelina
    wrote on last edited by
    Шановні українські освітяни в Канаді! Радо запрошуємо вас відвідати лекцію з питання "Пріоритетні напрями в сучасній освіті: канадсько-український досвід" що відбудеться 13 вересня 2024 року в лекційній залі нашого центру. Лектор Професор Микола Журба — запрошений науковець у кафедрі німецьких і слов'янських студій Університету Манітоби, український науковуць, дослідник та розробник авторських курсів з питань сучасної освіти (філософські, управлінські та психологічні аспекти) для студентів університетів, викладачів та науково-педагогічних працівників, що має багаторічний досвід викладання та адміністративної роботи в Україні, Польщі, Франції, Німеччині, Фінляндії та Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angelina
    wrote on last edited by
    Шановні українські освітяни в Канаді! Радо запрошуємо вас відвідати лекцію з питання "Пріоритетні напрями в сучасній освіті: канадсько-український досвід" що відбудеться 13 вересня 2024 року в лекційній залі нашого центру. Лектор Професор Микола Журба — запрошений науковець у кафедрі німецьких і слов'янських студій Університету Манітоби, український науковуць, дослідник та розробник авторських курсів з питань сучасної освіти (філософські, управлінські та психологічні аспекти) для студентів університетів, викладачів та науково-педагогічних працівників, що має багаторічний досвід викладання та адміністративної роботи в Україні, Польщі, Франції, Німеччині, Фінляндії та Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1819745073T Offline
    t1819745073T Offline
    ULIA
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hanzha Daryna
    wrote on last edited by
    Добрий вечір ! У зв’язву зміни роботи Необхідно пройти курс « першої медичної допомоги « Знаю, що у Вінніпезі є безкоштовні та платні курси. Можливо хтось зможе надати інформацію ( хто знає ), де можна пройти безкоштовно та отримати сертифікат. Буду вдячна за допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Sheremeta
    wrote on last edited by
    Продам
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.