Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня. З 1 жовтня вільна для оренди 2-bedroom квартира за адресою 415 Edison Ave, North Kildonan. Ціна 1325/міс, все включено. Додатково є підземний паркінг за 80 cad. або безкоштовний біля будинку. Квартира знаходиться в районі хорошому, спокійному районі, поруч 3 школи, садок, навпроти будинку автобусна зупинка, заправка та магазин. В пішій доступності CIBC та декілька супермаркетів. За деталями пишіть в приватні або телефонуйте 431 388 2041
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
👋 Ищу людей, заинтересованных в заработке на криптовалюте. 🖥️ Беру без опыта, моя специализация — арбитраж крипты, обучаю бесплатно всех желающих. 💰 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. 🔒 Работаю только с проверенными биржами-гигантами, без мошеннических платформ и шиткоинов. 📬 Пишите на основной аккаунт, не стесняйтесь, проконсультирую всех — @kritga
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Доброго дня, підкажіть хто відправляв посилку через мист, там можна посилку зібрати в будь яку коробку, чи тільки в них треба купувати?
-
Пилесос. Стан робочий. Використовувався раз в місяць. Ціна 200$. Доставки немає. 179 Spence Str
-
Продаю ліжко. Розмір King. Ціна 800$. (647) 879-6241 Валерій Доставки немає. 179 Spence Str.
-
Мікрохвильовка. Стан робочий. Ціна 200$ 179 Spence Str (647) 879-6241
-
📍Набор из 12 тарелок (5 больших, 5 глубоких и 2 маленькие) - 10$ (отличное состояние)
-
13000$ Гибрид 283000км
-
Шо маємо то маємо
-
Привіт із Канади! 🇨🇦 Я тільки прибула і вже готова працювати над вашими бровами! 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
-
Привіт із Канади! 🇨🇦 Я тільки прибула і вже готова працювати над вашими бровами! 🌟 Ідеальні брови за 1 годину! Професійний підхід і тільки якісні матеріали. Ваша краса починається з брів — дозвольте мені створити ідеальний вигляд для вас! 🔸 Що я пропоную: - Корекція брів (воскова депіляція або пінцет) - Підбір відтінку фарби під будь-який тип зовнішності - Процедура триває лише до 1 години 📅 Запис через Direct Не зволікайте — місця обмежені! Зробіть перший крок до оновлення свого образу з ідеальними бровами! Знаходжусь в downtown Також можливий, виїзд до вас до дому 🍬
-